- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Mégsem lesz Sony autó
- Apple Watch
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
A gyári magic keyborard-ra illetve esetleg smart folio keybordra.
A logitech féle silm folio pro-ról nem tudom elképzelni, hogy gyorsan szerelhető, lévén az ipad keretét is beburkolja alul felül, ami további mozdulatokat igényel.
A mostani ipad-emhez szintén logitech billentyűzetem van, amin gépelni jó, menő a világítás, de benne tartani a gépen nagyon nem szeretem. Brutálisan nehéz tőle, ha nem gépelni akarok, akkor nagyon zavaró a használatban a ki/be szerelés bepattintós módját meg kimondottan utálom.Az új ipad pro 11 gen2 hamarosan megjön, amihez csak jobb volna szintén valami beviteli eszköz, viszont olyan, ami jobban használható és hordozható.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gigabyte RTX 5060 Ti 16GB // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest