- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Az én szüleim sem csak képnézegetésre használnák, sőt ez a fentiek tükrében ki is esett. Sokkal inkább böngészésre, emailre a családon belül, talán Skype, vagy Facetime (?) is jó lenne.
Office-ra viszont nincs szükségük, eleinte én is gondoltam Windowos tabra korábban, de tartok tőle, hogy az "el tud romlani", elállítanak valamit, stb.
Gondolkodtam a kérdésen tegnap este óta is, 99%, hogy iPad lesz.
Úgy tűnik új munkahelyem lesz (
), ha ott adnak tabot, akkor a szüleim öröklik a privát Airemet.@(#2727) daniel909: Ahogy fent írom, Windowst inkább nem erőltetem, appokat annyira nem akarnak, jelenleg azt se tudják mi az
Igazad lehet a FHD témában, de időtálló (jövöálló?) készüléket próbálok találni, persze a technika folyamatosan fejlődik, így minden gyorsan avul.Köszönöm szépen Mindenkinek a tanácsokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), ha ott adnak tabot, akkor a szüleim öröklik a privát Airemet.
Igazad lehet a FHD témában, de időtálló (jövöálló?) készüléket próbálok találni, persze a technika folyamatosan fejlődik, így minden gyorsan avul.