Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• daniel909
    addikt

+erdoke!

Hát a geektől a lehető legtávolabbi felhasználói típust testesítik meg :K
    Én sem vagyok egy PC-guru, de droidon otthonosabban mozgok. Annak az az előnye a szüleim számára, hogy könnyebben megtalálják az ékezetes magyar betűket, ill. az SD. Talán jobb az ár/érték aránya is. A stabilabb (hüje biztosabb) működés viszont egyértelmű érv az iOS mellett.

Az iPad4 vs. Air kérdést inkább a hardver oldalról közelíteném meg: nem robusztusabb a 4-es?
    A pénz itt nem kérdés, nem 2 évre vennék, ill. nagyon jó áron tudok Airt venni áfás áron (a végén 80-ban megállna egy alap Air újonnan).

@erdoke: egyik tv-jûk sem Smart, de van rajtuk USB. Egy ilyen kütyüt amit linkeltél majd veszek magamnak, de nem akarom az ő életüket ilyenekkel bonyolítani egyelőre. Addig nézik a fényképezőről a képeket.

Hello egyik barátom szülei pont ugyanilyen felhasználók. A barátom vett nekik egy 25ezres laggolo rossz felbontású tabletet ami elől az átlag ember amúgy menekülne. Imádják. Le se teszik, azóta a számítógép be se volt kapcsolva (nettó egy óra net/nap) van rajta kártya olvasó minden ami "kell". Valami ős Android fut rajta ami ráadásul mobil os nem is tablet os= minden ikon 2x akkora ez meg direkt jo is.

Összegzés: az időseknek egyáltalán nem tűnik fel az mivel van dolguk mivel teljesen máshogy használják mint mi. Szóval én azt mondom akar egy jobb droidos tab is jo lehet mondjuk egy egyszerű launcherrel amiben van kártya olvasó stb...

Új hozzászólás Aktív témák