- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Android szakmai topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
válasz
B.Ricsike
üzenetére
iPad Pro széria legkorábban év vége fele jöhet, most csak a sima iPad és az iPad Mini kap ráncfelvarrást. Hallottam már valahonnan, hogy az iOS 13 kaphat egér támogatást, ahogy a dark mode isszínre léphet, ugyanakkor ezt Júniusig nem tudhatjuk biztosra.
Nem tudom neked megmondani, hogy alapvető használathoz, mint görgetés mennyire lenne érdemes egy egeret venni hozzá (ha egyáltalán lehetne), az iPad még nem nőtt annyira a macOS hátára, bár sokat közeledett hozzá, de teljes értékű osx szerű rendszer nem lesz még egy darabig. Én szeretem az iPad "tapizását", sokáig gondolkodtam azon, hogy érdemes lenne-e hozzá billentyűt venni és többé kevésbé kiváltani a laptopomat, de sajnos ez még túl macerás jelenleg.
Hardveraprón elég sokan árulnak tableteket, szerintem nem olyan nehéz túladni rajtuk, csupán vigyázz rá és legyen meg hozzá minden tartozéka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G2i - i7-11G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest