Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nbence94

tag

válasz B.Ricsike #22206 üzenetére

ahogy olvasom napról napra a hozzászólásaidat, egyre tisztább lesz a kép, hogy neked nem lenne megfelelő az iPad szerintem. ugyan már nagyon sokat fejlődött ebben, de az iPad-et anno tartalomfogyasztásra álmodták meg, és ez a koncepció még mindig él.. persze megvan az a réteg aki grafikus, zenész stb. és profi szinten tudja használni, de 99%-unk akik ezt a topic-ot követik emaileket olvas rajta, youtube-ot néz, böngészik, játszik, stb. amire tényleg 100% tökéletes. nyomkodd meg egy ismerősöd iPhone-ját, azon ugyanaz az iOS fut, és gyakorlatilag ugyanazok az alkalmazások, tehát amit egy telefonon tudsz elintézni, ugyanazokat tudod iPad-en, csak nagyobb méretben, kényelmesebben, gyorsabban stb. Ha torrentezni akarsz, egér kell, pdf szerkesztés, filmek tárolása, mindenféle program futtatás akkor mindenhol csak korlátba fogsz ütközni. Tekints inkább az iPadekre úgy, mint egy nagyméretű, nagyteljesítményű iPhone-ra, mintsem windows-os laptopra, és tisztább lesz a kép, hogy mit várhatsz el tőlük. Én már az 5. iPad-emet nyúzom és imádom, de természetesen nekem is ott van mellette windows laptop, ha tartalomgyártásra kerül sor..

Új hozzászólás Aktív témák