- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Magisk
- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
Én is laptop (Macbook) kiváltásra fogtam be egy iPad Pro-t. Lehelletnyivel körülményesebb azért minden, de kellemes meglepetés így is. Alap zenei dolgokra használom, avagy elsősorban 1 órás Mixcloud/Soundcloud szettekhez. Audacity helyett Hokusai-t kezdtem el használni, de a record limites Garageband helyett (milyen böszme ez már, ~20 min. record limit lol) az Auria lett a a fő DAW. Minden pénzt megér. Profi cucc. Talán a legjobb iOS-re. Hangmintákra a SanDisk iXpand flashdrive tökéletes. Néha vacakol meg problémás a FLAC kezelés, de alapvetően használható külső könyvtárnak a Dropbox mellett. Szerencsére MÉG van jack és nem kell osztozkodnia semmivel. Akkor meg lennék lőve. Szóval elégedett vagyok. Gyors. Profi cucc az iPad Pro.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- újszerű Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- újszerű iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia
- ASUS TUF F16 / I7-14650HX / RTX 5070 / 1TB SSD / 32GB DDR5 Notebook! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256GB használt karcmentes 100% akku (13 ciklus) garancia 2027.02.18.
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest