Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
206 cc
senior tag
Szia!
Hmmmm...igazából mindenre!
Akku - én nem játszom inkább email,böngészés,twitter és filmezés - amire használom! A kijelző - itt a film miatt! A proci- hát az úgy gondolom mindíg jó így az nem is érdekelne
... Kb. 6 éve használok iPhone-t és 5 éve van ipad szériam,illetve watch 1 éve -azóta csak alma az isten!
-a notik amiknek nem vagyok kibékülve az árával ,mert egy 15" pro-t azt vennék,de nem fér a keretbe- csak az miatt nem tértem át teljesen!
Szóval van némi ios tapasztalatom,de sajna nagyon ritkán járok Bp-n.nem láttam még az előző Pro-t sem!!!A most kiadott kicsivel nagyobb kijelző mozgatott meg illetve a keynote megtekintése ,elhatározam ideje cserélni! Még a 12,9" is szóba jöhetne persze csak megtekintés után....
Minden infó jól jönne ha használsz billentyűzetet vagy a pencil-t azon infóknak is örülnék!
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Akku - én nem játszom inkább email,böngészés,twitter és filmezés - amire használom! A kijelző - itt a film miatt! A proci- hát az úgy gondolom mindíg jó így az nem is érdekelne
-a notik amiknek nem vagyok kibékülve az árával ,mert egy 15" pro-t azt vennék,de nem fér a keretbe- csak az miatt nem tértem át teljesen!