Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- NVIDIA NVFP4: itt az új, 4 bites lebegőpontos AI adatformátum
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
206 cc
senior tag
Szia!
Hmmmm...igazából mindenre!
Akku - én nem játszom inkább email,böngészés,twitter és filmezés - amire használom! A kijelző - itt a film miatt! A proci- hát az úgy gondolom mindíg jó így az nem is érdekelne
... Kb. 6 éve használok iPhone-t és 5 éve van ipad szériam,illetve watch 1 éve -azóta csak alma az isten!
-a notik amiknek nem vagyok kibékülve az árával ,mert egy 15" pro-t azt vennék,de nem fér a keretbe- csak az miatt nem tértem át teljesen!
Szóval van némi ios tapasztalatom,de sajna nagyon ritkán járok Bp-n.nem láttam még az előző Pro-t sem!!!A most kiadott kicsivel nagyobb kijelző mozgatott meg illetve a keynote megtekintése ,elhatározam ideje cserélni! Még a 12,9" is szóba jöhetne persze csak megtekintés után....
Minden infó jól jönne ha használsz billentyűzetet vagy a pencil-t azon infóknak is örülnék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akku - én nem játszom inkább email,böngészés,twitter és filmezés - amire használom! A kijelző - itt a film miatt! A proci- hát az úgy gondolom mindíg jó így az nem is érdekelne
-a notik amiknek nem vagyok kibékülve az árával ,mert egy 15" pro-t azt vennék,de nem fér a keretbe- csak az miatt nem tértem át teljesen!