- A Razr 70 is előkerült
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
univerzita
addikt
Nem akarom aszt a látszatot kelteni hogy most kettönk köst nagy a vita mert serintem igazad van.De ha neked és még sok másnak tökéletesen megfelel a iTunes de vannak akiknek valami okból nem, csak próbáltam felkínálni más verziot.Asztán úgyis mindenki aszt használ ami neki megfelel. Igazad van hogy Apple mellé a alac a megfelelö de mivel hogy a emberek netröl ( szerzik) be a zenét ebben a formátumban kevésbé találhato. Persze átlehet konvertálni de ez már töblet munka. Flac- et is be lehet húzni több playerbe.Te is meg én is úgy adunk tanácsot hogy a adott appot használjuk és a fórumozókat informájjuk hogy ilyen is van. Én Apple téren nagyon kezdö vagyok, nekem a rendser nagyon bejon.Te talán tudod rólam hogy nem a magyar a anyanyelvem és ezért lehet hogy helyesírási hibák vannak, elnézést érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Razr 70 is előkerült
- Könyvajánló
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- iPad gen 7
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest