Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Apple Watch
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
univerzita
addikt
Nem akarom aszt a látszatot kelteni hogy most kettönk köst nagy a vita mert serintem igazad van.De ha neked és még sok másnak tökéletesen megfelel a iTunes de vannak akiknek valami okból nem, csak próbáltam felkínálni más verziot.Asztán úgyis mindenki aszt használ ami neki megfelel. Igazad van hogy Apple mellé a alac a megfelelö de mivel hogy a emberek netröl ( szerzik) be a zenét ebben a formátumban kevésbé találhato. Persze átlehet konvertálni de ez már töblet munka. Flac- et is be lehet húzni több playerbe.Te is meg én is úgy adunk tanácsot hogy a adott appot használjuk és a fórumozókat informájjuk hogy ilyen is van. Én Apple téren nagyon kezdö vagyok, nekem a rendser nagyon bejon.Te talán tudod rólam hogy nem a magyar a anyanyelvem és ezért lehet hogy helyesírási hibák vannak, elnézést érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I Magyar I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs