- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
univerzita
addikt
Nem akarom aszt a látszatot kelteni hogy most kettönk köst nagy a vita mert serintem igazad van.De ha neked és még sok másnak tökéletesen megfelel a iTunes de vannak akiknek valami okból nem, csak próbáltam felkínálni más verziot.Asztán úgyis mindenki aszt használ ami neki megfelel. Igazad van hogy Apple mellé a alac a megfelelö de mivel hogy a emberek netröl ( szerzik) be a zenét ebben a formátumban kevésbé találhato. Persze átlehet konvertálni de ez már töblet munka. Flac- et is be lehet húzni több playerbe.Te is meg én is úgy adunk tanácsot hogy a adott appot használjuk és a fórumozókat informájjuk hogy ilyen is van. Én Apple téren nagyon kezdö vagyok, nekem a rendser nagyon bejon.Te talán tudod rólam hogy nem a magyar a anyanyelvem és ezért lehet hogy helyesírási hibák vannak, elnézést érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest