- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnnyX
őstag
válasz
Tamás9x #1268 üzenetére
Hali!
Picit más panelom van, egy próbát megérhet amivel nekem működik:
#define L10N_LANGUAGE RU
#define RSSI_DIGIT true
#define DSP_MODEL DSP_ST7789
#define DSP_HSPI true
#define LED_INVERT true
#define TFT_CS 15
#define TFT_DC 2
#define TFT_RST -1
#define BRIGHTNESS_PIN 21
#define I2S_INTERNAL true
#define TS_MODEL TS_MODEL_XPT2046
#define TS_SPIPINS 25, 39, 32 /* SCK, MISO, MOSI */
#define TS_CS 33
#define LIGHT_SENSOR 34
#define AUTOBACKLIGHT_MAX 1024
#endif -
gabywap
tag
válasz
Tamás9x #1059 üzenetére
Nyugodtan dolgozz, jó munkát. Amit meg keresek nem sürgős, csak érdekelne mindenféle amiről lehet össze gyűjteni, és egy oldalra majd feltölteni egy helyen lenne. Nem össze vissza főleg rajzok bekötések mert van sok esp32 is megoldások. Akinek megy annak jó de mint én kezdő csak tanulmányozom.
És ha minden együtt van minden kezdőnek jobb lesz hacsak hobbiból is készít magának egyet.
Például melyik miből a legjobbak a hangra mondjuk a DAC de kijelzőből de akár esp32 miből érdemes beszerezni mitől jobb ez vagy az stb... Milyen típusok modellek vannak stb..
-
Postas99
senior tag
Erre lenne talán jobb megoldás is. Az arduino topicban felvetettem, hogy újrahasznosításként felhasználnám a kiüresedett (POCO típusú eliqides) eldobható cuccokból az akksit és a töltő áramkört.
Hozzáteszem nem mértem soha hogy mekkora az áramfelvétele a cuccnak. Lehet erre nem is alkalmas.
[1]
[2]
[3]
Ezekben a készülékekben van egy 850mha-s Lipo akksi és hozzá egy töltő elektronika.
Az újabbakban csak 650mah akksi van. Egy próbát megér, vagy legalábbis meg kéne mérni az áramfelvételét. -
gabywap
tag
Szia! Én viszek 2 csokit is pluszba ha megmondod elsőnek mit vásároljak meg kompletten, ami kell, de nem sürgős viszont egy akkumulátoros verzió kéne. Illetve kis dobozba is elférjen ami kell bele. esp32+kijelző+doboz+akku+ meg ami még érdemes vagy kell hozzá.
A képen ami van az más szerintem ami nekem van, mert még wifi is lehet csatlakozni.
-
gabywap
tag
Szia!
Nekem sem megy, de lehet a legújabb verzióval mennének a coronita biztos mert azzal a zeno is megy. Fordításnál a yoradio 0.9.412 hibákat dob.
98.1 CHFI Toronto
https://rogers-hls.leanstream.co/rogers/tor981.stream/playlist.m3u8
CoronitaFM
https://stream.zeno.fm/9b1e25rf7f0uv.m3u -
bhonti
aktív tag
Vagy akár 38?) Hétköznapi ember használ többet? Szerintem nem. Ha esetleg válogatna, akkor ott van pl. a directory.shoutcast.com
-
stefi81
tag
16mb-os nekem nincs, te próbáltad?
Igazából semmi értelme nincs, (én 50db-ot használok) csak az fb csoportba rakott ki valaki egy posztot, hogy memóriát cserélt egy esp-ben és úgy tudott 480 csatornát, amit nem értek mert gyárilag is többet tud annál bármilyen módosítás nélkül. -
topi66
aktív tag
A stílus maga az ember....engem is gyaláztak,mert én saját panellel álltam elő,de megnyugtatlak a panelek a saját munkájuk. Nem kopiztak és nem másoltak mind a ketten jó szakemberek. Kimondottan a videotonba gyártott egyedi paneljüket nyugodtan kopizd le, én etikai okokból nem tettem. A piacvesztés nem tetszik Jánosnak mert ebben a szegmensben nem volt konkurrencia évekig.,és ezt a térvesztést nehéz elfogadnia. Nándit bármennyire bántod nem épít és nem forgalmaz netrádiót, és mint jeleztem nagyon jó szakember csak kiáll a barátja mellett. Remélem hamarosan Te is megmutatod milyen a példaértékű tervezés,nem a készet hekkeled
Nem bántalak ne értsd félre, csak kicsit szerényebbnek is lehet lenni. Feri barátomat és engem nagyon ekéznek,és szerencsénkre beálltál a tűzvonalba
Ma adtam fel 2 ügyfélnek az általuk elképzelt netrádiót, és ami sajnálatos hogy ők azért rendelték meg, mert amit vettek valaki(k)-től azok szétestek. Csatlakozók leestek, illetve leszakadt a dac.... nem kérdeztem ki adta el,mert nem érdekel. Az viszont igen,hogy adjon ki mindenki tissztességes munkát ki a kezéből,és azért vállaljon felelősséget. És Jánosnak is ebben igazat adok,mert rontja a termék ázsióját. Támogatom hogy normális áron,normális minőséget adjunk el,normális supporttal. Én sem ebből élek,miként remélem más sem. Továbbra is egészségesnek azt tartom,hogy tisztességes munkáért tisztességes bér jár.
-
stefi81
tag
Igen hallottam arról a csoportról hogy ha valaki tudja mi az a esp akkor azt kidobja onnan. Gyakorlatilag azt mond ami akar mert elhisznek neki mindent. Olyan mint a vakok között egy félszemű…
(Nem az ott lévőket nézem le, mert ha nagymamámnak mutatnék egy rgb ledet amit egy cr2025el összekötnék akkor azt mondaná ez hogy csináltam ő még ilyen szépet nem látott)
Egyébként a videotonos kép láttán jött izgalomba a legjobban igy az fogom most kicsi piszkálni. -
stefi81
tag
Nem ismertem amig oda nem irt több hirdetésem alá vagy posztomhoz hogy kókler, Mekk Elek stb. Nem tudtam ki ez a fickó aki ismeretlenül elkezd fikázni, majd több ember megkeresett hogy milyen stilusa van és mennyire lekezelően beszél másokkal is.
Ezt adja 30eft-ba... (amig erdő van addig madár is)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest