- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
topi66
aktív tag
Még annyit a védelmükbe, hogy tudok olyanról,akinek panel vásárlási ajánlatot tettek,csak hogy igényesebb munkát adjon ki munkát a kezéből. Nagyon nem akarom védeni,de az igazságot is illik megmutatni. És a szakmai részre ez igaz. Az emberiről már kommunikáltam, ami felháborító,hiszen ezt privátban is lehetett volna,nem nyilvánosan. De vissza a szakmaira,nagyon jó lett a VU méter korrekciója
-
topi66
aktív tag
A stílus maga az ember....engem is gyaláztak,mert én saját panellel álltam elő,de megnyugtatlak a panelek a saját munkájuk. Nem kopiztak és nem másoltak mind a ketten jó szakemberek. Kimondottan a videotonba gyártott egyedi paneljüket nyugodtan kopizd le, én etikai okokból nem tettem. A piacvesztés nem tetszik Jánosnak mert ebben a szegmensben nem volt konkurrencia évekig.,és ezt a térvesztést nehéz elfogadnia. Nándit bármennyire bántod nem épít és nem forgalmaz netrádiót, és mint jeleztem nagyon jó szakember csak kiáll a barátja mellett. Remélem hamarosan Te is megmutatod milyen a példaértékű tervezés,nem a készet hekkeled
Nem bántalak ne értsd félre, csak kicsit szerényebbnek is lehet lenni. Feri barátomat és engem nagyon ekéznek,és szerencsénkre beálltál a tűzvonalba
Ma adtam fel 2 ügyfélnek az általuk elképzelt netrádiót, és ami sajnálatos hogy ők azért rendelték meg, mert amit vettek valaki(k)-től azok szétestek. Csatlakozók leestek, illetve leszakadt a dac.... nem kérdeztem ki adta el,mert nem érdekel. Az viszont igen,hogy adjon ki mindenki tissztességes munkát ki a kezéből,és azért vállaljon felelősséget. És Jánosnak is ebben igazat adok,mert rontja a termék ázsióját. Támogatom hogy normális áron,normális minőséget adjunk el,normális supporttal. Én sem ebből élek,miként remélem más sem. Továbbra is egészségesnek azt tartom,hogy tisztességes munkáért tisztességes bér jár.
-
-
topi66
aktív tag
Gondolom látjátok mennyire nyüzsög a fejlesztő?
-
topi66
aktív tag
Engem is kidobott sok ötlet és hasznos segítség után,azóta is hazug propagandát nyom. Eggyel nem számolt.... mindent amit leírt azt mellékeltem a rágalmazás és becsületsértés kapcsán beadott feljelentésemhez. Csak addig voltam jó amíg az ö általa gyártott szarokat építettem be. Ez nála csak a pénzről szól, biztos szarul keres ausztriában....
Tudok olyan dolgairól amiket csak mint fórumgazda tud moderálni,mert ha azok megjelennének akkor sokan kihúznák a fejüket a seggéből
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest