Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi81
tag
Nem egy S3-as sebesség, de eldöcög rajta a yoardio...
-
stefi81
tag
Wéber László:
Azt neked kell beállítani ha van az esp-ben, az Arduino beálltásban. (pl. 8/16mb)Tegnap jött ez a sárga 3,5"-os panel.
Felraktam a yoradiot rá és kiválóan működik az érintő és még a fényérzékelő is rajta. (magyarositás nincs még megcsinálva)
IPS panel van benne igy a betekintési szöge és a színei is kiválóak.
5eft-ba nagyon jó vétel most ha valaki hasonlót keres az Alin.
-
stefi81
tag
Szia
Másik gond, hogy hiába írom be a yoradio\src\core\network.h fájlba a Wifi SSID és PASSW adatokat nem csatlakozik a Wifihez.
Szerintem elsőnek olvasd el a yoradios leirást, mert mert nagyon nem jó irányból közelited a dolgot.Viszont ez a lábkiosztás valószínű nem jó a yoradio-hoz --> Erre kellene egy bekötési ábra vagy hol találom
Használd beköéshez a myoptions.h generator oldalt. -
stefi81
tag
Nem fogod...
sck = scl
sdi/mosi = sda
led = blA többi ua.
-
stefi81
tag
JohnnyX: Szuper örülök neki!
Soha nem volt még ennyire egyszerű csak plug and play -
stefi81
tag
válasz
zolforg #1009 üzenetére
Leirnád mit csináltál, mert igy lehetetlen segiteni.
pl. 1 pont bemásolni és felülirni glcdfont.c file-t a
C:\Users\nev\Documents\Arduino\libraries\Adafruit_GFX_Libraryvagy 4.-5. pont hogy bemásoltad a kijelződ tipusának (pl. ST7789.cpp és .h) meghfelelő file-ba azt a 2 és 7 sort?
-
stefi81
tag
válasz
zolforg #1007 üzenetére
Ha a három file-t bemásoltad és majd kettőben (te kijelzős tipusudnál) átirtad az a pár sort akkor jónak kell lenni.
Gondolom ez alapján csináltad. -
stefi81
tag
Köszi. Sima alap beállitások.
V1.3 van a hátulján és st7789-el jó.
-
stefi81
tag
Internet rádió
esp32U
2.4" tft
5102 dac
Ir táv -
stefi81
tag
Nem számit mi nincs rajta. Az enyémen sincs.
gabywap: (én ezt használom)
DIN - 17
BCK - 22
LCK - 27 -
stefi81
tag
Nekem az usb-c verzió van ami V3 az ST7789 kijelzős és annak is ez a lábkiosztásai.
-
stefi81
tag
elkészült egy újabb saját ötlet...
-
stefi81
tag
válasz
gazsintaor #893 üzenetére
Gyenge.
C3 1mag 160mhz
S3 2mag 240hmz -
stefi81
tag
válasz
gazsintaor #889 üzenetére
C3-al csak vs1053 fog menni.
-
stefi81
tag
válasz
Johnny0004 #878 üzenetére
Én csak egyszer próbáltam ki és akkor úgy volt vspi a sd és hspi a kijelző sima esp32-vel.
-
stefi81
tag
válasz
Johnny0004 #856 üzenetére
-
stefi81
tag
válasz
Johnny0004 #849 üzenetére
Vannak pinek amit nem irkálhatsz át csak úgy, mert az esp használja azokat a saját müködéséhez.
Ilyen szempontbol az S3 sokkal jobban átszabható.
Próbáld ki ezt a beállitást. -
stefi81
tag
16mb-os nekem nincs, te próbáltad?
Igazából semmi értelme nincs, (én 50db-ot használok) csak az fb csoportba rakott ki valaki egy posztot, hogy memóriát cserélt egy esp-ben és úgy tudott 480 csatornát, amit nem értek mert gyárilag is többet tud annál bármilyen módosítás nélkül. -
stefi81
tag
3file-t kell kicserélni és 2ben ctrl+c/v pár sort. 2perc az egész. Ott van a linkent a leirás is hozzá magyarul.
legolcsóbb S3 esp32 2256 csatorna
-
stefi81
tag
Ha ezt megcsinálod 1csapásra megoldódik mind a három probélmád
-
stefi81
tag
Igen hallottam arról a csoportról hogy ha valaki tudja mi az a esp akkor azt kidobja onnan. Gyakorlatilag azt mond ami akar mert elhisznek neki mindent. Olyan mint a vakok között egy félszemű…
(Nem az ott lévőket nézem le, mert ha nagymamámnak mutatnék egy rgb ledet amit egy cr2025el összekötnék akkor azt mondaná ez hogy csináltam ő még ilyen szépet nem látott)
Egyébként a videotonos kép láttán jött izgalomba a legjobban igy az fogom most kicsi piszkálni. -
stefi81
tag
Nem ismertem amig oda nem irt több hirdetésem alá vagy posztomhoz hogy kókler, Mekk Elek stb. Nem tudtam ki ez a fickó aki ismeretlenül elkezd fikázni, majd több ember megkeresett hogy milyen stilusa van és mennyire lekezelően beszél másokkal is.
Ezt adja 30eft-ba... (amig erdő van addig madár is)
-
stefi81
tag
Ha valakinek nem sikerül a rádió programozása, az tud olcsón tőlem venni. (hivatkozz erre a topikra)
8eft-tól felprogramozva tudok ilyen integrált esp32 érintős kijelzőset adni több formában is tokkal is.
https://www.youtube.com/watch?v=VXtUIJ-OVoshttps://www.youtube.com/watch?v=2gHGddbPCN4
Vannak más más kijelzővel, amit csak szeretnél: (0,91"-3,5"-ig vagy oled vagy 1602 stb)
Értékeléseim/hirdetésem:
https://hardverapro.hu/apro/internet_radio_3_5_os_ips_kijelzos_kit/hsz_1-50.html
(Ezt 12eft-ba kapod ha az oldalra hivatkozol)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest