- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
johniee
senior tag
Mit szeretnél belőle kihozni? Kijelző is sokféle méretben van, TFT vagy OLED, ESP32 modul van lassabb-gyorsabb, kisebb-nagyobb, van jó beépített antennával és külső antennás is
Rotary encoder és infrás távirányító is van sokféle, DAC is szükséges, ha (jó) hangot akarsz belőle kihozni
[ Módosította: radi8tor ]
-
johniee
senior tag
válasz
bimbula53 #699 üzenetére
A türkizkék/világoskék vonal az RGB LED bal alsó lábát köti össze a DIN-nel
A sárga eredetileg az IO22-höz volt rajzolva, de az ugyanaz, mintha a GND és IO27 közötti csatlakozót kötöd a BCK-ra.
Hogy jobban értsd, ezt adják hozzá gyárilag, USB kábel és egy 4pin-es mini csatlakozó, ami csak egy csatlakozóra elég -
johniee
senior tag
válasz
bimbula53 #693 üzenetére
Csináltam egy újabb leírást egy másik srác leírásából, benne minden ami kellett nekem, alapból magyarítva van az egész, ami már a ZIP-be került:
Google Drive [link]
Ha minden be van importálva/telepítve, akkor hiba nélkül kell lefutnia a kódnak.A legújabb ESP32-2432S028 USB-C csatlakozós, és PCM5102 volt hozzá nekem.
Lehet helyette a Max98357 I2S 3W Class D Amplifier-t használni, a kódban ez is változtatható.
itt az eredeti rajzon el volt ba**va és nem volt egyértelmű a bekötése a türkiz--világoskék, a bal alsó lába az RGB LED-nek a DIN-re megy.
A Jumpert is össze kell forrasztani és a kis nyilakkal jelölt módon a hátulján:
Az IO16, azaz az RGB LED bal felső lába lett a jeladó a távirányítóhoz, ez a kódban(myoptions.h) is 16-osként szerepel.
A sárgával jelölt IO22 vagy GND - IO27 közötti láb ugyanaz, közös szál futott a NYÁK-on.
A csatlakozó alapból így lesz, mivel 4pinest adnak hozzá.
Az SCK nevű pin-re semmi sincs csatlakoztatva.
A hozzá optimalizált infrás távirányító így néz ki, kell neki GND, +3.3V és egy jel csatlakozó(RGB LED bal felső IO16) - összesen 3 érintkező, villog a kis NYÁK LED-je, ha nyomogatod a távirányítót.
Használhatsz másik távkapcsot is hozzá, a webes interfészen kell úgyis betanítani. -
johniee
senior tag
Sziasztok
Rendeltem egy kijelzővel egybeépített ESP32 modellt és végre működik is
Az IP cím alapján elég sok funkció állítható, na meg a radiók listája is.
ESP32-2432S028 és a zenét egy PCM5102 szolgáltatja fülhallgató szintű kimeneten.
Forrasztási gyakorlat kellett hozzá
Ez viszonylag könnyű menet volt a többihez képest,
De rendeltem több fajta/méretű kijelzőt és ESP32 modult is, szóval elmegy még vele néhány este vagy nap
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest