Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Le van valahol irva, hogy mikor valtanak automatikusan? Bekuldtem tesztbol 10ezer Ft-ot, mondvan ugyis kelleni fog. Egy hetig maradt forintban kb., most azt is levaltotta dollarra, persze pont a legrosszabbkor. Az teny, hogy USD-s szamlanak nyitottam (ha vegre sikerulne foglalkoznom vele hogy a schwab-bol mit hova kell irni es hol tudom beirni a message-et az azonositoval, lenne rajta abbol lathato mennyiseg), de az meglepett hogy ilyen nem resztli mennyiseget is bevalt. Ha ezt tudtam volna, kiutalom.
Apropo, a havi 1 kiutalas az naptari honapra ertendo, vagy itt is valami trukk van hogy nyitas napja/perce, mint revo-nal?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest