Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Kiesett a pikszisből a BOE
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Ha jól adod meg, akkor át kell mennie. Ha valami program hiba miatt nem megy véletlenül, akkor is inkább az a veszély, hogy reklamációkor rájönnek, hogy ez egy IB gyűjtőszámla, és nem tudni mi lesz belőle. Nem vagyok tanácsadó, ez nem tanácsadás, csak elmeséltem, hogy én hogy csinálom. Ön dönt: iszik vagy vezet!
[Nem lenne bonyolult megnézni, hogy szerepel-e már a felvitt számlaszám valaki másnál is, de nem foglalkoznak vele. Ha már prohardver: egy group by ... having tiszta vizet öntene a pohárba, de nem teszik meg, örülnek, hogy használod a MÁK-ot, oszt csókolom.]
-
SzGee
aktív tag
Ráadásul ugye meg van szabva, hogy csak természetes személy számlájára tr. adó mentes a kiutalás, ez meg az IB számlaszáma
Ha most nem is ellenőrzik, ki tudja, lehet egyszer csak kapsz egy kis helyesbítést elmaradt illeték jogcímen. Nem tudom, mennyire valid ez, meg mennyire tudnák jogszerűen behajtani, de lehet nem próbálkoznék ezzel
Új hozzászólás Aktív témák
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest