Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veriakilis
őstag
Nem tudnál segíteni abban, hogy melyik nagykerben lehet ezt (D920) beszerezni?
Azért kérdezem csak, mert az a kiskeres srác akinél szoktam vásárolni, azt mondja, hogy végignézte az 'összes' nagyker honlapját, és sehol sincs D920, D820-at is csak egy helyen tud venni.
[Szerkesztve] -
Veriakilis
őstag
Ezek elég jó hőmérséklet értékek.
A PH-s tesztekben szereplő nagy szivárgási áramú S478-as P4 akkor ezek szerint sokkal több hőt termel, mint a D820.
Egy másik kérdésemre is választ kaptam: az arctic freezer heatpipejainak munkatartományára, pontosabban ezek a heatpipeok már legalább 30 C fokon is működnek. Mondjuk ezekben a heatpipeokban nem víz van, hanem valamilyen hűtőgáz, ha jól tudom.
Nem úgy, mint a Zalman (vizes) heatpipeos VGA, mert az 50-55 C foktól forrósodott át.
Lásd www.hwsw.hu heatpipe rejtelmei utolsó előtti oldal. -
slett27
addikt
Végre egy merész ember !
Köszi szépen a gyors választ. Anno a az ABIT BE7-esemben is ment a 2,8/800/512 northwood, pedig hírből sem ismerte, igaz csak 2,25 GHz-en ment, de így is gyorsabb volt, mint a 2,4/533/512-esem alapon.
Szal akkor ez a hajó elment, hogy trükközzünk. -
Kami11
őstag
Szóval azt mondod ne aggódjak
Jó 
Inkább egy kicsit idegesít(ett) a dolog, mert nem úgy műxik a gép, ahogy az elmúlt évek során megszoktam. Majd megszokom ezt is!
Amúgy nem okoz ''gondot'' ez a vinyóknak, monitornak, videókártyának? Mármint ez a kikapcsol, majd újra be dolog? -
dpek
tag
HEllo!
Én is ilyen procit fogok venni AW8 lappal.
Akérdésem lenne hogy milyen hűtővel használod és mennyire melegszi?
Milyenek a hőmérsékletek?
Esetleg az előző procidhoz képest.
Jól pörög egy szimpla amd vagy p4-hez képest?
Érezni a gyorsulást?
MEddíg lehet tuningolni ebben a lapban ami hosszú távon még nem káros és stabil?
bocs hogy ennyit kérdezek.
Kösz. -
robyeger
addikt
Míg régebben gyári passzív hűtést kaptak az alaplapi FET áramkörök 297Mhz volt a rekordom, nemrég javítottam mondhatni aktív hűtésre, így lett 315Mhz.
Én is meglepődtem, tehát a chipsettel nincs nagy gond, az alaplapi kialakítás és tervezés sokat számít. Szerintem ilyen szempontból is a GA-G1975X lesz a nagy adu ász! 
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
Szerintem nincs azzal gond, hogyha valaki DC procit akar venni, akkor megismeri az alternatívákat. Tegnap az X2 topicba linkeltem be 2 képet a Yonah előzetes tesztjéből, amit az Anand csinált.
Azzal egyetértek, hogy az architekturális és egyéb elméleti kérdéseket az Intel vagy AMD témában kell megvitatni, nem itt OFF-olni. Viszont ha valaki megmondja, hogy mire használná a gépét, akkor csak linkelhetek neki néhány tesztet a témában, illetve javasolhatok megoldást?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- 3DMark 11 eredmények
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi szépen a gyors választ. Anno a az ABIT BE7-esemben is ment a 2,8/800/512 northwood, pedig hírből sem ismerte, igaz csak 2,25 GHz-en ment, de így is gyorsabb volt, mint a 2,4/533/512-esem alapon.
Szal akkor ez a hajó elment, hogy trükközzünk.
Szerintem a 9xx szériánál nem lesz lehetséges, de még nem adtam fel a reményt 

Én is meglepődtem, tehát a chipsettel nincs nagy gond, az alaplapi kialakítás és tervezés sokat számít. Szerintem ilyen szempontból is a GA-G1975X lesz a nagy adu ász!