Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veriakilis
őstag
Így, hogy egyenlőre nem tudom elindítani (és bemenni a BIOS-ba), így hogyan lehet megtudni, hogy milyen verzíó számú a BIOS?
Az alaplapon a P5LD2 felirat alatt ez van: Rev 1.02.
Ha tudnám, hogy régebbi BIOS van az alaplapon, akkor legalább nyugodt lennék addig, amig kérek kölcsön egy másik LGA-s procit (amivel elindul), és lefrissítem a BIOS-t.
Remélem nem a procinak van baja, és csak a BIOS miatt nem indul.
Egyébként, ha a BIOS miatt nem indul, akkor teljesen normális, ahogy a 'gép reagált' (mint ahogy fent leírtam)?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Veriakilis
őstag
-
raszputyin
senior tag
nem is lehetne jobban igazad... ha megnézed az adataimat, láthatod, hogy én sem hagytam szűzen a bios-t
csak sztem a stabilitás, a kényelem, a halkság és a takarékosság után csak az ötödik szempont az a pár százalék plusz...
sztem jó kompromisszom egy leheletnyi cross overclock, és fesz. lefelé. persze akinek isteni AMD (R) Cool and Quiet (TM) processzora (netán Intel (R) Pentium M
) van, annak az ilyesmi nem olyan érdekes, elvégre az a havi pár óra 100%-os nyúzás nem a világvége 
[bocs az offért, több nem lesz] -
raszputyin
senior tag
Pedig szerintem 10-20 dB hangerő lényegesen nagyobb változás egy számtóban, mint 10-20% tuning
Főleg nekem, miután nincs se rádióm, se magnóm/cd-lejátszóm 
Arról nem is beszélve, hogy az anyatermészetet és a honi gazdaságot is kiméli valamelyest a takarékosság, nem?
Abit lapban asszem Tbred (A. xp) proci ment 1,6 helyett 1,4-en, de az amúgy is hideg proci. Asus A7N8X-X nem támogatja csak fölfelé
és 1,65 helyett 1,69V-n küldi alapból, pedig a Bartonnak használna!
NW Pentiumok és Venice A64-ek nagyon durván lenyomhatók, úgy tudom, teljesen kommerszek a 0,9V-os példányok
-
robyeger
addikt
A CPU üzemi hőmérsékletét kell figyelemmel kisérni, főként 100% terheltség mellett ne haladja meg a 70C. Tehát elméletileg ''akár mekkora'' magfeszülség adható neki...
A Coolink BAT-jével nem sok hűtő képes felvenni a versenyt, például:
Scythe Ninja
CoolerMaster Hyper6+
Thermaltake Big Typhoon -
-
robyeger
addikt
Igazad van egyre több progi fogja támogatni a DC procikat, sőt ott van a 4 logikai mag esete is.(840XE), viszont egy programból nézve a HT és a szimpla 2 fizikai mag között nincs különbség, mivel az op. rendszer mindkét esetben két magot láttat az alkalmazások számára. Gyakorlati különbség csak a végrehajtási sebességben jön ki.
-
robyeger
addikt
Ez azért fogósabb kérdés, mint első ránézésre tünhet
Hiszen ott van a Hyperthreading(HT) az 1magosnál. Szerintem ez programja válogatja, hogy mennyie tudja kihasználni a HT-t és mennyire 2 fizikai magot, mert dualcore biztosan gyorsabb, a nagy kérdés mennyivel?
Máshonnan megközelítve van 1ötletem:
Ha tuningolni is akarsz akkor:
Intel P4 3.6 GHz/800MHz 2Mb Socket 775
Ha nem akarsz tuningolni akkor:
Intel P4 3.0 GHz/800MHz 2X1Mb Dual Core Socket 775
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

csak sztem a stabilitás, a kényelem, a halkság és a takarékosság után csak az ötödik szempont az a pár százalék plusz...
) van, annak az ilyesmi nem olyan érdekes, elvégre az a havi pár óra 100%-os nyúzás nem a világvége 
és 1,65 helyett 1,69V-n küldi alapból, pedig a Bartonnak használna!
Letöltöttem a legfrisebb manualt az Asus honlapjáról és úgy néz ki Én vagyok a lama
mégiscsak rosszul tettem be a ramokat a lapba. Holnap reggel ha hazamegyek meg is szerkesztem!!!
Kíváncsi vagyok jó lesz-e?