Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
ÁÁÁ biztos, hogy nem.
Olvastam valahol, hogy a Giga lapok hőmérséklet jelzője behülyül 2magos prociknál a 650es 4.1en hajtott procimnál melegebb volt a borda mint ennél a 930asnál szal kamu amit visszajelez a lap... Kb kézmeleg full terhelve... 40Cnél nem melegebb a borda a proci sem lehet 50nél több...
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
-
Alvin_ti4200
félisten
820: 90 nm, 2x1 MB cache, Smithfield mag
920: 65 nm, 2x2 MB cache, Virtualizációs technológia (magonként egy oprendszer futhat pl), Presler mag és nálam van most egy 930, és iszonyúan hűvös
Legalábbis a borda, meg a levegő, amit kifúj a hűtő. (33 fok terhelés alatt...tesztasztalon) -
Totyi
őstag
Megtarthatod;nekem is az van,de nem nagyon bírja a tuningot.Jelenleg 3 ghz-nél járok;de már most 65 fokos.Mondjuk még egy kicsit belefér,de egy heatpipe-s hűtő mindenképpen jobb lenne.Még télen elvagyok én is ezzel,de május környékén veszek egy erősebbet.Alapfeszen viszont nagyon jó;kb 58-60 fokon tartja.
-
Kami11
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest