- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veriakilis
senior tag
válasz
Petya25 #1371 üzenetére
[
Már megoldódott, de nem a két mag ,és nem is HT miatt volt a hiba.
A FAT Manager-t, amiből indítottam a programot előzőleg (más okból, DOS-os progi) átállítottam win98 kompatibilis üzemmódba (amit aztán úgy is felejtettem), és ezért nem ment.
Visszaállítás után hiba nélkül fut a program a FAR-ból indítva is.
Azért kösz a segítséget. -
-
.:T.H:.
aktív tag
válasz
Petya25 #1102 üzenetére
Hát igen.. elég érdekes összhatást kelt, de nagyon sok embernek meg fog felelni szerintem a tulajdonságai miatt(akinek van egy jó vga-ja AGP-én, egy jó memóriája, régi tápja, etc.)
Gondolok itt azokra akiknek pl egy 6800GT v. X800 pro kártyájuk van és nincs pénzük pci-e-re bővíteni, vagy van egy faxa hc memóriájuk de nem akarnak ddr-2re váltani.
Én mindenesetre biztosan váltani fogok hisz nem gazdálkodhatok túl nagy kerettel, de van nekem: P4 3Ghz Northwood, 1 Gb Kingmax, Leadtek A400GT(6800GT) AGP; így a prockó+lap cseréjével ismét korszerűen gyors(abb) lesz a masina.. -
arpi6k
addikt
Szia!
Nekem ugyan nem 930as procim van csak 920as, de azért lírom a tapasztaltaimat:
Gondolom a tuning érdekel. 4,1en megy alapfeszen, és így alapon 42-43fok, terhelve 63. Nem vészes... Alpból terhelve olyan 50egynéhány. Kérdés, hogy mennyire reálisak ezek az értékek, mert azért elég szépen felforr a hűtő(freezer7). -
robyeger
addikt
Tuningban jócskán mivel a 840-eknek 16-ról vissza vehető a szorzójuk 14-re. Már mind az Nvidia, mind pedig az ATI legújabb VGA driver-ei támogatják a több magos utasítésvégrehajtást, tehát már játékok is érezhető a dualcore. Persze igaz nagy gyorsulást vélhetőleg csak akkor fognak hozni, ha majd magát a játékok kódját is több magra fogják optimalizálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Intel 13900ks
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest