- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Gudella
senior tag
ha tényleg már 40ért van 820, az nagyon jó vételnek tűnik.
Ha aszt akarod, hogy adott esetben kis fogyasztásal is menjen, akkor vegyél olyan lapot ami tudja az alap alá csökkenteni a feszültséget. Ilyenkor ne tuningolj, Gyári frekvencián néha meglepően alacsony feszültségekkel is elmennek a processzorok. Szerencsés esetben akár 1 volt vagy ilyesmi.
[Szerkesztve] -
_Gudella
senior tag
Szerintem jobb a dual-core, egyre több program fogja kihasználni, meg a mindennapi műveleteknél, mikor csak teszel veszel a windows-ban, gördülékenyebb a dual. Vagy az is elég kellemes mikor elindítasz egy videotömörítést vagy ilyesmit, és mellette teljesen zavartzalanul dolgozhatsz mást.
Ha esetleg pénzben nincs nagyon kicentizve a dolog, gondolkodhatsz 920ason is. -
gerjus
senior tag
magyarul 630 as vagy 820 as ?
Hat jelenleg jatekban valamivel jobb egy 630 de ez egyre kevesbe lesz igy mostantol tehat elobbremutatobb egy 820 as vagy barmilyen dualcore szerintem ...
Viszon barmi mas ami nem jatek az gyorsabb lesz ezer program mehet egyszerre es olyan mintha eszre sem venne a rendszer ugyan 630 ban is van HT , nekem is volt nagyon jo de nem ugyanaz .... de pl nekem a NFSMW csak akkor ment ertelmesen ha csak az egyik magot hasznaltasok volt neki a kettoo ...
Ami a huzast illeti nagyon szepen lehet huzni ezeket is , az enyem 290 FSB n azaz 4066 Mhz n ment 1,45 v vel full stabilan , ami azert nem rossz
Tehat egy voks a dual corra ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gumi és felni topik
- Hálózati / IP kamera
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Intel 13900ks
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest