Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder
tag
Nem tudom pontosan de nekem ezt mondták, olyan aki a ''Mikrofos'' által lett erről tájékoztatva.
De ha ezt nézed már akkor is kell vened másik win.t ha ugyanolyan alaplapra cseréled (elméletileg) mivel ha megnézed everestel akkor ott sok mindent ki leht olvasni PL.:sorozatszám....
kimondottan táp esetén ez viszonat már érdekes nem tudom, hogy lehet.

-
KrAt
veterán
Igen, nézegettem ezeket a hibrid megoldásokat, nem rossz, azaz egész jó, csak nem tudom, pl megbízhatóság, tuningolhatóságban hol van ez. Mert hogy mindent megeszik, az zsír dolog, de nem nagyobb pl a hibaforrás, akadás?

Te mikor veszed meg? Mert akkor ha jó tapasztalatokkal szolgálsz, lehet, meggondolom magam.
-
robyeger
addikt
Igen a chipkészlettel nincs is gond, de hivatalosan az MSI ezen deszkájának se a ''-V'', se az ''-F'' verzója nem támogatja a dupla magos procikat. Az MSI sose arról volt híres, hogy egyáltalán meg akarná kerülni az Intel ajánlásait, nem úgy mint Asus-ék. Keress a neten mod biost a laphoz, hátha...

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És menne akkor a régi AGP-s vidikarim, és az új procim is
(márha majd meglesz