Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder
tag
Nem tudom pontosan de nekem ezt mondták, olyan aki a ''Mikrofos'' által lett erről tájékoztatva.
De ha ezt nézed már akkor is kell vened másik win.t ha ugyanolyan alaplapra cseréled (elméletileg) mivel ha megnézed everestel akkor ott sok mindent ki leht olvasni PL.:sorozatszám....
kimondottan táp esetén ez viszonat már érdekes nem tudom, hogy lehet.

-
KrAt
veterán
Igen, nézegettem ezeket a hibrid megoldásokat, nem rossz, azaz egész jó, csak nem tudom, pl megbízhatóság, tuningolhatóságban hol van ez. Mert hogy mindent megeszik, az zsír dolog, de nem nagyobb pl a hibaforrás, akadás?

Te mikor veszed meg? Mert akkor ha jó tapasztalatokkal szolgálsz, lehet, meggondolom magam.
-
robyeger
addikt
Igen a chipkészlettel nincs is gond, de hivatalosan az MSI ezen deszkájának se a ''-V'', se az ''-F'' verzója nem támogatja a dupla magos procikat. Az MSI sose arról volt híres, hogy egyáltalán meg akarná kerülni az Intel ajánlásait, nem úgy mint Asus-ék. Keress a neten mod biost a laphoz, hátha...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5 és i7 procik (típusok és árak a leírásban)
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core I5 14500 - 14mag/20szál - Új, bontatlan - Gari 2027.03.11. -ig - Eladó!
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.11. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És menne akkor a régi AGP-s vidikarim, és az új procim is
(márha majd meglesz