Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Jó, én csak javasoltam, mert idővel úgyis át kell állni. Ezen meg van egyszerre PCI-E és AGP, továbbá DDR1 és DDR2 is. Hozzá tartozik még, hogy egy X1950Pro egész jó hatásfokkal van kihajtva a 915 által 3300MHz körül ~80-85% Az X2-m 2600MHz-en 3D'05-ben: 10300 pont a kártyával, míg a 915 8300 kb. Oblivionban 915-ön kb. 37fps ugyanott az X2-n 45. Egy kicsit még lobbizok a lap mellett, mert az ugyan lehet, hogy nem akarsz PCI-e-re váltani, de ha most veszel kártyát ígyis-úgyis (úgy látom a konfigban, hogy még nincs meg), akkor nyugodtan meg tudod venni PCI-e-ben is, hiszen az még ráadásul olcsóbb is. A RAM-okat meg tudod benne vígan használni Dual Channelben. Ja és még ráadásul a 4 magos Kentsfieldeket is támogatja, amiről az általad említett ugye szépen lemond. Úgyhogy ez a lap hosszú távra is elég jó választás. De a te döntésed.
A két magos a mindennapi Windowsos/Linuxos életben hasznos pl. akkor ha akkor is neten vagy esetleg letöltesz miközben játszol. Továbbá ha egy program behal, akkor a rendszer még nem, csak az egyik mag töketlenkedik vele általában.
Játékokban helyenként kijön az előnye (nem az amit feljebb írtam) Quake4, Cod2 körülbelül egyelőre ami igazából támogatja a párhuzamos végrehajtást látványosan. A többiben nem.
Ha 17-18K körül akarsz venni procit, akkor vedd meg a 915-öst (2800MHz) és kicsit húzva rajta 3.3Ghz, ha van több ~25K, akkor Core2 E4300.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Linux kezdőknek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Adobe Lightroom topic
- PlayStation 5
- HP notebook topic
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Eladó egy XMG P406 laptop
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest