- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
válasz
TazLeacher #5959 üzenetére
1600 cl7 elég jó már és olcsó is - ennél jobbat csak akkor ha tuningőrültvagy
mindennapi használatban nem fogod élvezni a gyorsabb ram előnyét
-
HSM
félisten
válasz
TazLeacher #5958 üzenetére
Nagyon szívesen.
Csak arra vigyázz, hogy ha külföldről hozod be, akkor a gari is csak USA-ban érvényesíthető, és csak USA beli címre küldik vissza javítás után! A német EVGA szervíz csak európában vásárolt EVGA termékeket javít, ezeknek a part number-ük is eltér egy karakterben!
-
HSM
félisten
válasz
TazLeacher #5955 üzenetére
Jaja, Light Edition.
Én P55 SLI-ről így nem tudok, hogy létezne, az EVGA honlapján sem látom.... A sima P55 alatt a sima P55-öt értettem, ami az EVGA P55 nevet viseli, és 132-LF-E655-KR a pontos part number. [link]
Sajnos az áruk miatt nem igazán tudom ajánlani ezeket a lapokat, nem tudnak annyival többet, amennyivel többe kerülnek, pláne, hogy egy alapjában véve olcsó platform drága lapjáról beszélünk, ami szerintem önmagában is kicsit mókás.
Jó lapok amúgy, az FTW-ben tuti nem csalódnál, de meg is kérik az árát rendesen. Ha fontos az ár, de tervben van tuning, akkor a sima P55 a minimum szvsz.
Ha esetleg más lapok is szóba jönnek, akkor abban a topictársak tudnak segíteni, mit érdemes, P55 lapokban nem vagyok túl jártas, az EVGA-kat is csak azért vágom, mert nagyon-nagyon tetszettek, mikor megjelentek... -
shteer
titán
válasz
TazLeacher #5949 üzenetére
nagyon szép az a lap
nekem nem érne +20k-t a full fekete, inkább olcsóbban és kevés kék elfér - a GD65-ön
-
HSM
félisten
válasz
TazLeacher #5949 üzenetére
Hát nem tudom, én semmiképp nem vennék EVGA P55 LE-t, ha tuningolni szeretnék, pláne nem "+20K"-ért.... Mivel nem írtál árat, nem igazán tudom belőni, ez mit jelent, de én olyan 50K-ra tenném, viszont akkor már miért nem veszed meg az EVGA P55 FTW-t? 58K bruttó kiskeráron meg lehet venni, ég és föld a két lap.... De én a legaljának is meghúznám a sima EVGA P55-t, pláne, hogy nem szabadna sokkal drágábbnak lennie, az EVGA-nál 150 USD az LE, 170 USD a sima P55 és 200 USD az FTW, tehát kb. 5000Ft-onként lehet szintet lépni....
-
dangerzone
addikt
válasz
TazLeacher #5932 üzenetére
Órajelben mennek annyit mint egy E0-ás Q9550. Azaz 4000-4200-at 1,3V környékén. Tehát a még hűthető tartományban.
Nekem speciel 4000@1,256V ; 4200@1,328V
Valamivel gyorsabb mint a Q9550 azonos órajelen. De ha 15.000-nél többet kell ráfizetned, már nem éri meg.
Egyébként kisebb a szórás. A legrosszabb példányok is mennek 3800 mhz-t. A legjobbak meg úgy 4400 -ig mennek kb léghűtéssel. P45-nél egyszerűbb a tuning. Kb a p45 és a p35 között van ebből a szempontból.
-
shteer
titán
válasz
TazLeacher #5932 üzenetére
egy kis gyakorlással, sztem egyszerűbb mint a p35/45
fpo-t nem tudom, tapasztalatok alapján mennek 4GHz-et is csak magas feszen nagyon melegszik, viszont 3,4-hoz nálam 1,18 is elég
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest