Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Én meg itt néztem, ott meg a sima nincs...egyébként, ha megnézed a linket, amit küldtél, ott a képeknél a doboznál már a P55 SLI felirat díszeleg.
Lehet megpróbálom beizzítani az USA kapcsoaltomat - csak elég macerás, mert nem igazán közeli ismerős - és beszereztetek vele egy ilyet. kb. 34K-t megérne...vagy egy 40K-s FTW.
Na, mind1, akkor egyelőre pihi, még futok 1-2 kört. Addig is ennyi, köszi a segítséget mégegyszer.
-
TazLeacher
nagyúr
A lap árát kb. jól lőtted be...45-50K között van itthon.
Ezért kérdeztem, hogy mik a tapasztalatok a LE-vel kapcsolatban. (Gondolom ez a Light Edition?) Mondjuk a PCGear árait nézzük, akkor:
EVGA P55 LE - 49K
EVGA P55 - 58K
EVGA P55 FTW - 63KMondjuk nem igazán értem a dolgot. Az Evga honlapján nincs sima P55, csak P55 Sli. Az lenne a sima P55? Mert pl. az Banditnál 50K.
Ez még nincs eldöntve, egyelőre csak nézelődök.
-
ffodi
veterán
Én az uncore értékére gondoltam, azt nem tudod állítani. A qpi fesz más téma.
Próbáltam többféle rammal, mert van párhuzamosan i7 920-as konfigom is, de mindig ugyan az volt, szépen mindenhol kiírta, hogy 6 giga, bootnál is, de winfos kiírta, hogy 6giga ram, ebből 2gb használható. Lehet hogy csak a giga lapoknál van így, de így van. Illetve lehet hogy egy i7 860-al más lenne a helyzet.
-
ffodi
veterán
Szerintem ez mindenképpen ramhiba. Uncore nem nagyon lehet, mivel az i5-nél annak fix a szorzója.
Szerintem ram fesz, qpi fesz vagy ramidőzítés beállítás a ludas.
Szerk.:
Én már próbáltam 3x2 giga rammal, annyi volt az eredménye, hogy 6 gigát ismert fel, de csak 2 giga volt használható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest