Hirdetés
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lefuttattam ezt a time spy tesztet de csak az egyik procit használta és abból is alig valamit. Ezen a platformon bugos kissé, a régi dual s1366-oson ment rendesen.
Systeminfo-ja bugos azt le kellett tiltanom mert nem indult el ha az működik. (ismert hiba)
Szóval a teszt csak egy procin futott azt sem hajtotta ki, még a venti sem pörgött fel. Ha ment volna akkor olyan 11-12k pontot hoz talán a cpu score. Videókártya most csak 1db van bent 1070ti. All core hack van de csak 3.6ghz-en megy, videókártya nincs húzva már leszoktam róla ahány kártyámat kinyírtam már tuningal.
Itt egy régebbi eredményem kettő sima 1070-es és dual X5675, itt használta mindkét procit.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest