- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Innovatív hűtési megoldással állt elő a Red Magic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanchore
senior tag
válasz
Stanchore #5524 üzenetére
Új fejlemény a 00 hibás configgal: pár napja elvitte egy ismerősöm a proci-lap-memória triót tesztelésre, hátha rájön valamire. Először valami no name táppal próbálta, ugyanúgy semmi, majd rákötött egy Chieftec 450-es tápot, amivel elsőre még nem, de pár próbálkozás után, ha a ReTry gombot nyomkodta, és egyszer csak elindult.
Tegnap visszahozta, meg elhozta ezt a tápot is hozzá. Kipróbáltam, simán indult vele, majd kipróbáltam egy Corsair táppal, azzal is, majd az új EVGA-val, amivel eddig próbáltam, azzal is. Viszont az első BIOS-ba lépés után egy 10 másodperccel kikapcsolt és ugyanazzal a hibával indult már csak újra. 00, CPU Led és nem világít a lapon a csík sem, mintha nem kapna elegendő áramot. 6-8 próbálkozás a ReTry gombbal és egyszer csak hirtelen megint elindult és azóta is indul rendesen, minden indítással.
Na ilyenkor mi a jó franc van?
Mert ha épp így indult szervizben, akkor persze, hogy Teszt OK lett. Olyan, mintha valami áram vezérlő hol működne, hol nem. Attól tartok, ha most visszaépítem a házba, előbb utóbb lehet, hogy újra előjön. Az már biztos, hogy lap hiba, de így meg hogy gariztassam? :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Hogy néznek ki szobáink, avagy mekkora a kupleráj?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5-8500 100% tesztelt, hűtő nélkül
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest