Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanchore
senior tag
Sziasztok, kéne egy kis help. Nem rég váltottam Rampage 5 Extreme + 6850K kombóra, pár napja elkezde a gép, hogy random 1-2 másodpercre lekapcsolta az összes USB-t, majd vissza. Tegnap éjjel ment a gép, majd reggelre kikapcsolva találtam... ez már eleve gyanús volt, majd bekapcs után, ahogy elkezdett volna felbootolni, ki is kapcsolt egyből. Kb 6-8 indítás után nagy nehezen felbootolt, de windowsból kis idő után újra ki. Ma délután ment simán egy órát, majd nomtam egy újraindítást, az óta nincs kép és nem világítanak az USB-s eszközök sem (egér, bill, hangkártya...).
Látszólag minden rendben, lap sem ír hibakódot, de valami nem okés. Elsőre videokártyára gyanakodtam, hogy nincs kép, de fura, hogy az USB-k sem mennek, viszont egy USB-s kislámpát ha bedugok, az világít...
Sanszos, hogy lap? Kipróbáltam egy másik gépben lévő táppal, igaz csak egy kis 350-es táp, amin nem volt videokártyához csak egy csatija, de az USB-s hiba része ugyanaz volt. Proci vagy memória gondolom nem csinálhat ilyet..?Az a baj, hogy sem itthon, sem ismerősi körben nincs 2011-es konfig, hogy elkezdjem csereberélgetni a dolgokat, mi a rossz, de valahogy ki kéne szűrjem. Valami tipp esetleg, merre induljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videó stream letöltése
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Windows 11
- PlayStation 5
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sanszos, hogy lap? Kipróbáltam egy másik gépben lévő táppal, igaz csak egy kis 350-es táp, amin nem volt videokártyához csak egy csatija, de az USB-s hiba része ugyanaz volt. Proci vagy memória gondolom nem csinálhat ilyet..?