Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
Figyelek a VRM hűtésre is, de más jellegű a gond: Akár 100 Mhz emelés esetén is az történik, hogy 3-4 Windows indításig oké, utána nem kapcsol be a gép pár próbálkozásig, aztán amikor igen, akkor resetel a BIOS. RAM-okkal ugyanezt a kört lejátszottam, plusz korábban az XMP profilt sem sikerült normál munkára bírnom. Lehetséges hogy van, amiben nem vagyok elég körültekintő, de egy biztos, korábbi platformokon ment minden szinte azonnal.
Persze nem egy OC lap ez, pláne nem felsőkategóriás, úgyhogy nem is ezért panaszkodtam. 
ffodi
Jöhet privátban!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- i5 9600KF i7 9700K Beszámitok!
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze nem egy OC lap ez, pláne nem felsőkategóriás, úgyhogy nem is ezért panaszkodtam.