Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple Watch
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
OC socket elvileg csak az uncore orajelre van hatassal. En 3500-nal nem tudok feljebb lepni ott, Te valszeg siman bemesz 4000 fole. Semmi extrat nem allitottam, mert nincs is olyan sok lehetoseg.
VCCIN 2v, VCCIO 1.15v, Vring 1.17v, PCH 1.05v -ot pedig feltoltam 1.25v-ra(elvileg a BCLK-ban segithet), Vsa -t pedig 1.2-re raktam mind a memoria, mind a BCLK miatt.Valaki mar moddolta a cpu-jat? Ha tudnek szerezni hoallo szalagot, akkor lehet megcsinalnam.
Egyebkent aki tudja, leirhatna, hogy ez igy jo e, vagy nem. Na meg azt, hogy mik a hatarok ezeknel a feszultsegeknel. Mert pl. az alaplapom mar piros az 1.2v ring es SA voltage-nal, kozben meg csomo helyen olvasom, hogy ringnek adnak 1.3v-t, SA -nak meg 1.3v+ is akar. Es akkor itt van ez a leiras, ami sokkal visszafogottabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- SSD kibeszélő
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Routine teszt
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- iPhone AIR 256GB 100% (2028.10.22 Garancia)
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi