Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Óriáskészülék, kis akksival
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
A Strix együtt jött a "Broadwell-E tiszteletére"
az A II-vel, úgyhogy nem butább, csak kevesebbet tud picivel. Egész pontosan nem narancssárga RoG dizájn meg nincs benne wifi, ami nekem nem lételem. De azt hiszem más különbség nincs.
Bármilyen furcsa, de nekem szükség van hátul a 4 USB 2.0 portra, egyszerűen azt vettem észre, hogy a 2.0 eszközeim valamiért nem szeretik a 3.0 csatlakozót, kompatibilitás ide vagy oda.Ebben az árkategóriában pedig a Taichin 3 van hátul, azzal is kibékülök. És pluszba van wifi is ami később jól jöhet. Nem mintha nem pihenne egy kártya a szekrényben végszükség esetére... Itt a fő kérdés még mindig az, hogy van ez a Taichin OC socket?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 8.gen i3 és 9.gen i5 processzorok érkeztek!
- AMD Athlon 3000G processzor AM4 socket
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest