- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
válasz
drsanya
üzenetére
Maradj az ASUS-nál, egyébként 1 hete vettem 96e-ért ASUS Strix X99-et, állati király deszka, még sosem volt ilyen jó lapom! Kicsit a kereted fölé nyúlik, de nem sokkal, és k*rva jó! Nézz utána, tényleg atomra odab*szó! Itt most 99k, annyira nem is rossz így a hajrában (és máshol jóval drágább ez a lap is), év végén, amikor minden sokkal drágább.
Taichi-t én is nézegettem, nem tűnik rossznak, de aztán amikor komolyabban belemélyedtem, elriadtam tőle, már nem emlékszem pontosan mit találtam vele kapcsolatban. Megéri azt a pici felárat a Strix X99 és más kategória a kettő teljesen.
Egyébként nem is értem, miért rendeltél eredetileg X99-A II-t, régebbi és butább, mint a STRIX.
Találtam még itt is Strix X99-et, 97e-ért. Viszonylag be van zuhanva az ára itt is és máshol is, én a helyedben gyorsan lecsapnék az árvölgyre. 92e-nél olcsóbban szinte sosem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 5. nap: Paradise Killer
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest