- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siszibatya
tag
Sziasztok !
Köszönöm mindenkinek az infokat , segítségeket és ajánlásokat .
Véleményem az olvasottakról :
Elejőtől olvasva átböngészve 1150db hozzászólásig jutottam a fórumon: néhányan belefutottatok hibákba és kellemetlenségbe : pl. memória és alaplap gondok, ehhez kapcsolódó oc problémák , emiatt állandóan biosba lépkedés állítgatás , alaplap cserélgetés , gariztatás, uncore-val kapcsolatos dolgok .
Nem kevés idegeskedéssel járhattak ezek a dolgok.
Rengeteg pénzt kiadni a prémium kategóriás cuccokra és ilyen hibákkal szembesülni sem lehet egyszerű.
Minimális , apró hibákat még beleférnek amik nem befolyásolják a rendszer stabil működését de ilyenek.Ezeket a teljesség igénye nélkül írtam és remélem nem írtam pontatlant .
A fórum elején olvasott hibák a jelenben is megvannak ?
A fentebb írt dolgok negatív irányba vittek ezzel a konfiggal kapcsoltban , de még továbbra is érdekel .
A 6mag 12szál még mindig is vonz tetszik.
Olvasom tovább a fórumot hasznos infokért , tapasztalatokért .
Jól megválasztott alaplap- ram páros kell a konfighoz . Nekem az Asrock és Asus lapok tetszenek .
Akinek Asrock lapja van annak kiváncsi vagyok a tapasztalataira privát üzenetbe is.
Nehéz összeszedni az informáci darabokat és nem is kevés idő, hogy az egészről egy letisztult képet lásson az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Intel Core I5-8600K
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest