Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kujkuj123
tag
Sziasztok!
Valaki esetleg tudna segiteni?Alaplapom: Asus x99 Deluxe
Teganp overclock-oltam az 5820k-t 4.5 GHz-re utána elkezdtem wordben írni a beadandó esszémet és kb 2 óra munka után elmentem WC-re mire visszajöttem leállt. Elsőre azt gondoltam, hogy csak az automatikus alvó állapot hisz nem nyúltam hozzá 10 percig de mikor be akartam kapcsolni akkor csak egy fél másodpercre kapcsol be és aztán leáll. Mindent próbáltam de semmi!
Külön érdekesség hogy mikor az alaplaból kihúzom a 2x4 pin es csatlakozót ami a procit látja el árammal akkor hibátlnaul elindul!Mit lehet ilyenkor tenni?
Udv Dani
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Gumi és felni topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Synology NAS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 6-7 gen i5 T procik
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest