- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Mobil flották
- Redmi 14C - C-kategória
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
Gondolom azért mert így lesz ideje félretenni rá a lovét És ha így nézzük, akkor igaza van.
Bár lassan kezdem sajnálni az Intelt, 1x fent 1x...De nem kell még értük aggódni, mert Az Intel is remekül zárta idei első pénzügyi negyedévét
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
-
carl18
addikt
Ivyről valóban jobban megéri nagyobbat előre lépni, akkor inkább Z390 is tudtommal támogatni fogja a következő 10 nanométeres Ice Lake-t.
Bár szerintem a Z370 és társai is elég hülyén vannak ki találva. 1151 V2 miért nem viszi a Skylake, Kaby Lake procikat?Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
carl18
addikt
A hivatalos intel Roadmap szerint amit 2011-ben dobtak ki a terveik az voltak hogy 2013-ban jön a 14 nanométer 2015-ben a 10 nanométer és 2017-ben a 7 nanométer! Ennek ellenére 2018 van és még most se jött a 10 nanométer
Hát az jó kérdés hogy jövőre megfog-e jeleni, szerintem így is 4 év tolják a 10 nanométer rajtját. 2019-ben minen bizonnyal csak megjelenik nem tolhatják öröké.
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
Petykemano
veterán
Rendben, hogy nem az a lényeg, hanem, hogy viszi ezt a frekvenciát. Persze. Engem nem zavarna, ha ráírnák, hogy 140W TDP, nem venne el ezirányú érdemeiből. A hatékonyság meg más tészta.
De ha vízhűtés helyett reteszel egy 95TDP-re besorolt léghűtőt és nem tudja 8-16 szálon tartani ezt a frekvenciát, akkor az átverés. (Persze papíron nem, mert papíron le van írva, hogy a TDP az összes mag alapórajelen való terhelése mellett értendő.)Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..
-
westlake
félisten
Ha van egy működő géped, akkor miért ne tudnál BIOS-t frissíteni? A gyártók már egy ideje publikálják ezeket a BIOS-okat, nem feltétlenül kell várni a CPU-k megjelenéséig. Egyébként az is jól látszik, hogy nem csak a Z370-es alaplapok egyik majd meg őket, hanem a teljes 300-as széria.
Milyen alaplapod van?
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
hoolla
aktív tag
Annyi, hogy valahol nagyon fixre volt irva a 14.-e
Nagyon johetne mar amugy igen.Itt nalunk ugye meg roszabb mert pl egy PH!-s cikkre en mindig 8-10 oraval tobbet kell, hogy varjak.
"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
-
Jack@l
veterán
"Come October 1st, Intel will unveil its 9th generation of chips, a new report reveals.
However, you can expect desktop PCs launching after October 1st to offer support for up to Intel 9th-gen chips. CES 2019 is one place where various desktop vendors will certainly unveil their new creations, including machines packing Intel’s latest chips."[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
hoolla
aktív tag
Ertem. En nem lattam ezt az osszefuggest. Okt 1 is csak pletyka?
Szerintem tuti, hogy a 7820X-et valtja majd arban. Lehet, hogy az elso honapban meg dragabban lesz elerheto egy picivel, de kesobb tuti...
[ Szerkesztve ]
"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
-
clyvejhamma
aktív tag
9900k preorder elég húzós áron.
na, azóta mindkét helyről levették[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Zsohi
őstag
Ha 450ért érkezik túl nagy lesz az árszakadék a 7820x-szel szemben, 450$ vs 589$. Az Intel-t ismerve elképzelhetőnek tartom az 500$-t is, ha meg még is 450$-ért érkezik teljesen át kellene szabnia a HEDT árszabását. A 9900k szerintem egy presztízstermék lesz, förtelmesen túlárazva.
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest