- Netfone
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Azert volt (gondolom en) fixre irva a 14 mert 13-tol volt kaphato az uj amd tr proci es varhato voot hogy azt a hype-ot probalja majd csendesiteni az intel egy bejelentessel de ezekszerint nem. Ha azt lesz*rtak akkor viszont szeptember vege elott en mar nem is varom a bejelenteset ha valoban okt 1 a varhato megjelenes. Viszont az sem hivatalos info hanem csak pletyka...
-
Segal
veterán
Mivel a tr megjelenésére nem reagált az intel a 9gen bejelentésével ezért innentől kezdve szerintem leghamarabb szeptemberben jelenthetik be. Tudom hogy nem a tr ellen jön a 9gen csak amolyan figyelem elterelő hadművelet lehetett volna a részükről. Ha a q3-at a megjelenésre értette a kiszivárgott dia akkor talán szeptember első felében bejelentik és a második felében megjelenik, ha viszont csak a bejelentésre akkor várhatóan csak szeptember vége felé jelentik be és október elején jelenik meg. Én is piszok mód várom de ezt a kicsit már kibírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Netfone
- sziku69: Szólánc.
- Fujifilm X
- Borderlands 4
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Demót kapott a Little Nightmares III
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest