- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz DudeHUN #2235 üzenetére
Nem akarok kötözködni ez nem a topik.
Én ha prociról beszélek játékról beszélek én a gépen csak játszom ahhoz nézek mindent. És ebben toronymagasan jobb az intel ki tudja még meddig még így látszólag félholtan vergődve is.
A mobil frontot meg hagyjuk mióta kb laptop létezik az intel + nvidia kombó erősebb és olcsóbb mint az amdcske... De ha te ott is 24/24 be videót akarsz vágni akkor amdzzél nyugodtan.
OFF VÉGE!Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
válasz DudeHUN #2237 üzenetére
Mi nem igaz?
Kifejtheted.. esetleg hozzhatsz laptop árakat kérlek hozz is mert én 5 év alatt ne találtam olyan amdset ami olcsóbb volt és egy szinten volt erőben mint az intel+nv páros...
Akkor még nem megyek futni ezt még megvárom.GeryFlash: Ez jó videó hoztad a drágább amd-t és intel fölénye látszik itt is.
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
tom_tol
addikt
válasz DudeHUN #2245 üzenetére
[Ez a gif ] indította útjára. És egyetértek, brutális gyártástechnológiai előny ellenére sem tudott AMD minden területen egyértelmű fölénybe kerülni. Ennek semmi köze az árhoz, fogyasztáshoz, stb.
-
félisten
válasz DudeHUN #2779 üzenetére
[link]
Alaplapi BIOS frissítéssel oldódik meg a probléma, de állítólag csökkent a teljesítmény is utána minimális szinten.
Elég szar hibák azért ezek az Intel részéről."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz DudeHUN #2784 üzenetére
na most végig néztem teljesen . Nagyon korrekt. Ez azért elég kiszámíthatatlan így. Szinte Minden környezetben előfordul azoknál amit vizsgált.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
tibcsi0407
félisten
válasz DudeHUN #2799 üzenetére
Ezeket a Frame Chasers mondta. Nem tudom, szerintem nem ring probléma ez.
De a kihozatalban nagyon nagy a szórás, ez tény. Egy jobb és rosszabb proci top VID-je között akár 100mV is lehet. És ugyanarra a sebességre boostolnak. Gondolhatod..
Nekem most egy binnelt KS van, 6.3-at 3 maggal annyiból hozza, amennyiből a KF hozta a 6.0 GHz-et 3 magon.
De nálam minden manuálisan be van állítva.
V/F curve a gyári alatt.VRMAX 1700 mV helyett 1640 most talán.
ICCMAX nem unlimited, hanem 420A, PL1=PL2=330W
Max Vcore még light load alatt sem megy 1.5V fölé, max terhelés alatt pedig 1.20-1.22V között mozog monduk Y-cruncherben. (ott 58X a P)Alapvetően több sebből vérzik a dolog. Az Intel spec és az alaplapgyártók munkája sem a legjobb.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz DudeHUN #2803 üzenetére
1.4V lehet pár Amper mellett is, meg 250 Amper mellett is. Az egyiknél csak néhány 10 Watt a terhelés, míg másiknál 350W.
Nem ugyanaz. Önmagában a feszültség nem öl. Az áramerõsség már tud.
Sok feszültség is tud, ha túl erős LLC van beállítva, vagy gagyi minőségű a VRM ( rossz esetben mindkettő) és sok az overshoot. Auto ugye csak műszerrel látod.
Előbbi beállítási kérdés, utóbbi az alaplap gyártó felelőssége.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- EAFC 25
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest