Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Én 2020 elején váltottam Amdre utána úgy álltam hozzá addig nem váltok vissza Intelre ameddig ismét nem szerzi vissza a Number one helyet.
Azért ennyi év után ideje lenne ha össze kapnák újra magukat. És ha ez össze jön akkor újra vissza váltok Intelre, feltéve ha az Amd megint nem nyújt többet.
De ha össze jön ez a új 52 magos Design az már csak Renderelés miatt is izgalmas lehet. -
hokuszpk
nagyúr
epp egy masik ilyet nezek, most azt kell mondjam nem lepne meg, ha valami olyan hiba volna, mint anno 1871 -ben az AMD prociknal, amikor a kb.
wait : loop wait
kombot atugrottak egy "mov cx, 0 es haladjunk" megoldassal aztan ebbol par szoftver ( turbo pascal, clipper alapuak ) jol megborult.
-
Petykemano
veterán
Az AT cikkét olvasva úgy tűnik, pozitívan írnak róla. Konzervatív, de megbízható megközelítés, elfogadható előrelépések több lépcsőben. Egyébként a tsmc és a Samsung is így csinálja.
Nem emlékszem a 10nm-ről szóló első cikkekre? De az biztos, hogy ambiciózusabb célokat tűzött ki.
A leírás alapján nekem is jónak tűnik. Szintén a leírás alapján úgy tűnik, hogy az Intel7 esetén a gondokat a kobalt és az EUV mellőzése okozhatta. Ha igazak a pletykák, eredetileg a az Intel7 nagyobb sűrűséget célzott. Kíváncsi vagyok, ezt az "Enhanced CU" megközelítést (egyáltalán kobaltot) a tsmc használ-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- OLED monitor topic
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest