- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Én 2020 elején váltottam Amdre utána úgy álltam hozzá addig nem váltok vissza Intelre ameddig ismét nem szerzi vissza a Number one helyet.
Azért ennyi év után ideje lenne ha össze kapnák újra magukat. És ha ez össze jön akkor újra vissza váltok Intelre, feltéve ha az Amd megint nem nyújt többet.
De ha össze jön ez a új 52 magos Design az már csak Renderelés miatt is izgalmas lehet. -
hokuszpk
nagyúr
epp egy masik ilyet nezek, most azt kell mondjam nem lepne meg, ha valami olyan hiba volna, mint anno 1871 -ben az AMD prociknal, amikor a kb.
wait : loop wait
kombot atugrottak egy "mov cx, 0 es haladjunk" megoldassal aztan ebbol par szoftver ( turbo pascal, clipper alapuak ) jol megborult.
-
Petykemano
veterán
Az AT cikkét olvasva úgy tűnik, pozitívan írnak róla. Konzervatív, de megbízható megközelítés, elfogadható előrelépések több lépcsőben. Egyébként a tsmc és a Samsung is így csinálja.
Nem emlékszem a 10nm-ről szóló első cikkekre? De az biztos, hogy ambiciózusabb célokat tűzött ki.
A leírás alapján nekem is jónak tűnik. Szintén a leírás alapján úgy tűnik, hogy az Intel7 esetén a gondokat a kobalt és az EUV mellőzése okozhatta. Ha igazak a pletykák, eredetileg a az Intel7 nagyobb sűrűséget célzott. Kíváncsi vagyok, ezt az "Enhanced CU" megközelítést (egyáltalán kobaltot) a tsmc használ-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest