Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Amit a Haswell-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaidenFan
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy most egy I5 4460-at használok 1070-nel és eléggé le tud esni az fps BF1 Ultra alatt ezért majd be fogok szerezni egy I7 4790-et vagy ebből a k jelzésűt, egyáltalán nem vagyok jártas a processzorok felépítésében de érdekelne hogy csak a +4 szál miatt erősebb az i7 az i5-nél vagy esetleg valami más miatt is és hogy kb milyen sebességtöbbletet jelent a +4 logikai szál? " a + logikai szálakról ha fel tudna világosítani valaki azt megköszönném"
Még annyi lenne hogy megérné-e a +14ezer forint a k jelzésű processzorra mert ahogy tudom a k jelzésű 4Ghz-ről 4.4-re tud boostolni a sima meg csak 3.6-ról 4-re.Elvileg az I7-es proceszorokkal már nem lenne bottleneck a BF1-ben semmilyen körülmények között
Lapom: Asus H97M-E elvileg bele kell mennie a k-s procinak is utána néztem a biosnak is teljesen jónak kell hogy legyen
Előre is köszönöm a felvilágosítást
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest