Új hozzászólás Aktív témák
-
xmad
őstag
válasz
Tiszteletes #17984 üzenetére
én úgy tudom hogy az MCH-nak kell több fesz.. nekem bevált még amikor 2 magost tuningoltam a p43-ba
-
szijartg
őstag
válasz
Mondjuk ezt nem értem én sem... egyik gépemben p5kc lap+e8400proci, alapon minden és az is 2x indult.
Sőt, maximus II is megcsinálta q6600-al 8x400as szorzóval!
Amúgy én sem tudom, hogy ez mitől lehetett! -
balintka
addikt
válasz
Tiszteletes #17994 üzenetére
Csak egy rövid kérdés
Mire nem elég a Q9550 alapon?? Az 2,83 Ghz nem? Én a Q8400-amat alapon használom és sose fogom tuningolni.
-
Telefunen
őstag
válasz
Tiszteletes #17989 üzenetére
Szerintem nem érdemes ezen rágódnod, vagyis ez legyen a legnagyobb gondod a gépeddel
-
public73
senior tag
válasz
Tiszteletes #17989 üzenetére
MSI Platinumos kolléga mennyi volt a max FPS a lapjában?
max. FSB-re gondoltál, ugye?
515-520-at még vitte, azzal gond nem is volt.....
7/24-ben E8400-zal 8*500-ra volt belőve, nem okozott gondot neki. -
public73
senior tag
válasz
ez sajnos az MSI lapodnak köszönhető (2-szer indulás)...
3 napja cseréltem le egy ugyanilyen P35 Platinum lapot Asus P45-re, mert szintén falra másztam a lap hiányosságitól!
próbáld ki, hogy visszaállítod a Default értékeket, minden szorzó, FSB, szorzó, ram AUTO-n legyen.
és voálá, megszűnik a 2-szer indulás, fut minden fajául....
de ha már emelsz 1 FSB-t, akkor a lap bekakál.....
felejtős az MSI.....Telefunen
bármit csinálhat, ha van OC, akkor nyűglődik a lap.....a 2-szer indulás garantált.....
-
Telefunen
őstag
válasz
Ne áramtalanítsd a gépet, csak kapcsold ki és be, Giga P35 olyankor nem csinálja (áramtalanítás után meg nálam alapon is downclockolva is, szóval nem is nagyon foglalkozok vele)
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
tápot nem kellett volna cserélni...bőven elég volt.
Giga p35ös lapoknál tuningnál ez megszokott jelenség. ugy látom MSInél is. mármint a duplaindulás. de ezt kérdezd meg egy MSIs topikban.
Meg szeretném kérdezni, hogy a fent írt órajelekhez melyik paramétert mire állítsam, amivel biztosak lehetünk, hogy minden komponens megkapja elsőre azt az energiát amit igényel?
ez csak teszttel derül ki.
VTT 1.2V az tuti, h elég. és mch is elég alapon, azaz 1.25Von. pcie freki 100.
többi feszt is normal értéken fixáld...ez nem egy egetrengető tuning
cpu feszt meg ki kell tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest