- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
R1200GS
aktív tag
Lehet ciki de nem vágom azt hogy kell primeolni. Csak néhány órája foglakozok a dologgal. Letöltöttem egy Prime 95-t de nem tudom használni, a teszt felirat nem aktív, sem az ahol be lehetne állítani a teszteket. Kell hozzá valami aktiválási kód? Ha belinkelnél egy oldalt ahonnan leszedhetem azt megköszönném. Ha tudsz 3dmark vantaget is linkelj. Nekem 06-van, vantaget meg eddig nem tudtam leszedni, vagy rossz a torrent, vagy nem töltik…
A legtöbb eddig 4,16 GHz 1,4125-ön, de nem tudom hogy stabil e? E fölött is próbálkoztam de elég extrém módon(túl sok fesz, túl magas fsb), csinált csuda dolgokat a gép, kicsit pihentetni kellet. Probáltam 4.25-ön 1,5 v-al itt már fagyott, de lehet a memória is akadályozza ebben. Ha tudom majd lecserélem 1150-re.
-
R1200GS
aktív tag
Nekem alapon megy.
Terheletlenül everestben:
Alap lap 20
CPU 28-33(a 4 mag átlaga)Biosban: CPU 20
Terhelve még nem igazán teszteltem. Van olyan program ami a Riva tunerhez hasonlóan folyamatosan figyeli a hőmérsékletet, és grafikonon meg is jeleníti azt?
Noctua Nh U12 P dolgozik rajta két ventilátorral. Plusz körülötte még 4 12 cm-es
-
Most látom, hogy az az "s" nem a rag része volt.
Szal az alacsony fogyasztású Q9550 elvileg semmiben sem tér el a 95W-s TDP-jű verziótól, nyilván alacsonyabb VID-et kapnak, és drágább árcímkét. Mivel se a stepping, se a rev nem változott a doksik szerint, így egyebekben (tuning pl.) nem lesz eltérés. Más kérdés, hogy megéri-e 10-12k-val többet kiadni érte, amikor a sima E0-st is hajthatja az ember minimális feszeken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- BMW topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest