- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Interceptor #19840 üzenetére
i5-ből árulnak most egyet 33.000ért, de ha már elkelt akkor eladó az enyém is 35.000ért ^^
Amúgy dobj fel hirdetést, hogy szeretnél olyat és akkor rád fognak írni, nálam is így történt
-
windlord
őstag
válasz
Interceptor #19838 üzenetére
Én is elkezdtem árulni a 775 félkonfigom...
Meg lettem győzve a kommentek alapján, ha megveszik, akkor átigazolok 1156 -ra.Speed(R): mondanál nekem egy i5 -750 mellé egy jó kis tuning lapot? Akár innen az apróról is. Csak kíváncsi vagyok az árakra...
-
Speed®
titán
válasz
Interceptor #19836 üzenetére
Már megválaszoltam..a hivatalos oldalon is beta bios van csak..szívás szvsz..
Az ABITomban alapon ment rendesen a 8300, de az egy elég masszív 965ös.
Ha nem kerülne pénzedbe, próbáld ki, ha igen, költsd értelmesebb dologra ;p -
Speed®
titán
válasz
Interceptor #19834 üzenetére
Anno próbáltam 965el Q8300at, igaz, nem ASUSban, ABITban (AB9 QuadGT).
Ott is, mint itt, beta BIOSal volt csak hajlandó menni és a tuningot el lehetett felejteni, már az alap 333mas FSB is jónak számított, ha stabil volt..
A régebbi szériás Quadokkal meg (pl. Q6600) vigyázni kell, mert a táprészleget tépik, nem ilyen C2Dk alá tervezett 3+1 hurkafázisú P5B illik alájuk..Összességében lebeszélnélek
-
válasz
Interceptor #18441 üzenetére
Nálam a q9400 3.2-n simán kihajtja a gtx 460-ast, ami az 5850-hez hasonló képességű. Legtöbb esetben már 2.66-on is gpu limit van.
-
bolcsodal
addikt
válasz
Interceptor #18443 üzenetére
Én is ezen vaciláltam. És rájöttem, hogy nem éri meg az utánajárás. Ha mindent el is tudnál adni, amid most van azt is áron alul (ha nem akarsz ülni rajta), akkor sem lesz sokkal jobb egy AM3-as Phenom. OK tuningban jobb lesz, de kb 20-30%-ot fog verni egy húzott Q8xxx-asra. Ha fáj ez a 30%, akkor válts.
Nekem nem volt szabad 60-70K-m platformváltásra. Megúsztam 14K-ból a négymagosítást...a következő 1-2 évben meg nem is tervezem leváltani a platformot. Elég lesz mindenre, amire meg nem azt hanyagolni fogom.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
sokan vergődnek ezen. egy 3.6-3.8-4.0 gigás york még majdnem mindenre elég.
akinek megvan, és nincs valami kényszer, vagy nem sózták be a seggét szandira, az használja.
akinek besózták, az eladja. és akinek van egy kompatibilis deszkája, amiben hajtott pl. egy E6700-at, de nem akkor komlett platformot váltani, hanem egy procicsere + bios reset-tel meg szeretné úszni, az pedig megveszi. még a win-t sem kell újrahúzza...úgyhogy igaz: ár/érték-ben lassan minden elveri, így önmagában egy q9550 40-ért tényleg nem éri meg. de hát lehetnek más szempontok is.
szerk:
pl. van még keletje egy qx6850-nek is. volt, és szerintem ritka fos proci. (2 éve is az volt, 1 nap után eladtam, és ment vissza az E8500...). de akinek a 775-ös deszkájában a york nem kompatibilis, és esetleg olcsón megkapja, megveszi, és szorzózár nélkül megküldi 3.6-3.8-ra.
én nem vennék újra olyat. 30-40k-ért. de van, akinek megéri.... -
Fücsök007
őstag
válasz
Ez szerencsétől is függ, de természetesen jobban jössz ki amd-vel, ezt senki nem vitatja.
-
Fücsök007
őstag
válasz
Interceptor #18441 üzenetére
A kihajtás jatékfüggő is, de nem hajtaná ki teljesen, az biztos. P5B-vel sokra ne számíts, örülhetsz ha megy 400FSB-t a procival, ami nem túl nagy tuning. Vagy veszel mondjuk P45-öt olcsón, meg hozzá olcsóbb 4 magos procit, vagy drágább prcoci fog kelleni neked, ami alapórajelen is erős-->Q9550&Q9650.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged