Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
válasz
Interceptor
üzenetére
Én is ezen vaciláltam. És rájöttem, hogy nem éri meg az utánajárás. Ha mindent el is tudnál adni, amid most van azt is áron alul (ha nem akarsz ülni rajta), akkor sem lesz sokkal jobb egy AM3-as Phenom. OK tuningban jobb lesz, de kb 20-30%-ot fog verni egy húzott Q8xxx-asra. Ha fáj ez a 30%, akkor válts.
Nekem nem volt szabad 60-70K-m platformváltásra. Megúsztam 14K-ból a négymagosítást...a következő 1-2 évben meg nem is tervezem leváltani a platformot. Elég lesz mindenre, amire meg nem azt hanyagolni fogom.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Intel Core I5 14500 - 14mag/20szál - Új, bontatlan - Gari 2027.03.11. -ig - Eladó!
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Intel i5 és i7 procik (típusok és árak a leírásban)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest