- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dark KillerX
addikt
válasz
windlord #20413 üzenetére
Meglépem a cserét mindenképp,csak nem tudom milyen irányba!?
Vegyek egy Z75-os chpisetű lapot,mondjuk Asrock és bele egy i5 3450-et kb?
vagy egy használt i7 920-at egy tuningosabb lappal,viszont ez többet is enne,de ellenben olcsóbb is!
Azt hiszem még gondolkozok!De azért köszi!
-
Werkly
őstag
válasz
windlord #20199 üzenetére
Szar noname 200 ft-os fehér pasztám volt itthon abból raktam vékonyan és elkentem! Bár a házam régi nem túl szellőzős de ha meglesz az MX-4 paszta akkor majd kiderül! BF3-ból kilépve nem néztem hőfokokat ezidáig! De majd változik ez remélem? Igaz a 3. magszenzor valami nyűgős. Az 40 alatt nem mutat vagy mér! AIDA szerint sem!
-
Werkly
őstag
válasz
windlord #20189 üzenetére
Igen! 3,4-et simán lehetett adni neki alapfeszen! A 333-at írtam át 400-ra! Simán ment! Nagyobbat nem próbáltam! Annyi viszont látszott, hogy Alice Madness Returns tök full beállításokkal nem akadt mint a Q6600-nál! 1440X900-ról beszélek természetesen. AC Freezer 7 Pro rev.2 Fehér psztám volt itthon azt kentem vékonyan a CPU kupakjára! Nem vagyok ebben a pasztázásban olyan profi!
-
válasz
windlord #20150 üzenetére
Azért egy komplett beruházás 775-be manapság már elég pénzkidobás
Max. ha nagyon kedvező áron adják azt a 9550-et. De még lapot is hozzá, meg akkor jön a RAM, stb, stb...háát...
Én az enyémet nem is nagyon szoktam húzni, max multiplayer játékhoz, ill. Skyrimhez (az utóbbi évek legszarabbul megírt meghajtó kódja), elég bármihez.
Sokkal erősebb, mint a 6600, amit pedig ha felcibálsz 3,6-ra, azt a villanyszámlád is elkezdi megérezni -
válasz
windlord #20014 üzenetére
Parasztvakítás ez az immár évenkénti platformváltás, lássuk be.
Én a 775-ösöm sem gondolom leváltásra érettnek, legalább is játék szempontból semmiképp.
Ráadásul tiszta befektetés, amilyen ára van egy core4quadnak mostanság
Ha Te most beruháztál a 1156-ra, az azért a tökmodern kategória, sok évig ketyeghet gond nélkül és szarni kell bele, milyen fantázianevű száznegyvenhárom magos cpu jön épp kifele az éhező Intel ajtaján -
válasz
windlord #20010 üzenetére
De a G41-es alaplap nem egy tuning bajnok (khm, finoman fogalmazva), márpedig a q8300 modern játékokhoz alapfrekin azért kicsit kevés sajna... Tehát számítani kell procilimitre valamelyest. Viszont bármi komolyabb beruházás a 775-ös platformba manapság pénzlapátolás. Kifele az ablakon.
Én vennék egy jobb videjó karit+egy húzható alaplapot (ahogy néztem karácsony táján, 10-15k forintból már van okés használt választék) -
dilipok
veterán
-
dilipok
veterán
válasz
windlord #19924 üzenetére
ez igaz, de mi van akkor, ha o nem akar szenvedni teljes cserevel? (en vagyok az elo pelda, hogy inkabb kicsereltem a procit, minthogy szenvedjek a platformcserevel... eladni sincs kedvem darabokba a gepet) krisztián98, tehat mindossze annyit akarok mondani, hogy azt valaszd, ami neked megfelel (es persze a penztarcadnak is
)
-
Speed®
titán
válasz
windlord #19778 üzenetére
Abban a lapban is elmehetsz 450es FSBig, ha partner hozzá a proci, 400ig biztos. Ha az elérhető 3-3.3GHz kevés, utána nézelődj utód után, pénztárcádnak megfelelően..S1155-1156, ment a téma már jó párszor, keress rá.
Személyes véleményem szerint P/H55+i5/750-760 a legjobb alternatíva amúgy.
De persze ha újat vennél, egy H61+ i5 páros sem rossz..csak 1.5X drágább :S -
-
válasz
windlord #18246 üzenetére
Háát... Akkor vagy be vannak ragadva a proci szenzorok, vagy nem jól érintkezik a procchűtő. Próbáld meg úgy, hogy biosban minimumra veszed a procit (asszem 6x200, azaz 1200MHz-ig mehetsz majd le) és vidd le a feszt a minimumra még llc-t is kapcsold ki. Ha így sem megy lejjebb egy fokot sem, akkor szenzorhiba.
-
hermanyi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Medence topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest