- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya597
tag
Rendben.
Rendelést egyelőre lemondtam,mert egyik kedves kolléga, (Nem árulom el a nevét,nem leszek szemét),visszatáncolt (Mert ugye most eladom ez E7500-at),sőt,azt sem írta hogy mégse kell neki. Tegnap megmondtam neki hogy ma délelőtt hívjon fel,és egyeztetünk,de cseszett felhívni. Blu-Ray írót is eladom,másik kolléga is cseszett felhívni,hogy egyeztessünk.Nem tudom,félnek az emberek a telefonon való kommunikációtól? Sokkal jobban megbízok egy olyan emberben,akivel telefonon beszélek a termék megvásárlása előtt. Gratula az ilyen embereknek. -
darál0w
Jómunkásember
nem tesztelnek le minden egyes darabot...de aki kicsit is ért hozzá, az otthon megoldja és lesz egy szép alulfeszelt energiatakarékos CPUja.
17975) balintka core voltage a cpu-zben van...az már ott alapesetben a doppolt alapfesz és az energiatakarékos alapfesz között ugrál.
coretempben a VID rublika jelzi ezt az alapfeszt, amiről szo van. de ott is 2 érték kaphato.
terhelt állapotban a valos alapfesz, tehát a VID. illetve IDLE állapotban az "energiatakarékos VID".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Spórolós topik
- EA Sports WRC '23
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest