- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
válasz
szijartg #18180 üzenetére
A 2 dolog nem ugyanaz! A vid az a gyártó által megadott alapfeszt jelöli, minnél alacsonyabb, annál jobban tuningolható a proci (90%-ban). Amiről te beszélsz az az fpo.
Az 1. szám a gyártás helye. A 2. a gyártás éve, a 3. és 4. a gyártás hete, az 5.-8.-ig pedig több mindenre vonatkozhat. Lehet gyártósor, műszakváltás, szilíciumadagváltás, újabb tálcányi proci, ilyesmik.
Ebből is lehet következtetni a tuningolhatóságra a viden felül, mert létezik magas vides proci, ami jobban tuningolható az alacsonyvides társánál, amire vagy tapasztalatból lehet rájönni, vagy valaki azonos fpo-jú procival felteszi a saját eredményeit, ergo pl. vásárlásnál nem téveszt meg egy 1,2V-os viddel rendelkező proci, inkább veszed az 1,27-eset, de tudod, hogy jobban fog menni, kisebb a hibalehetőség, alacsonyabb fesz is elég neki a magasabb gyártói beállítás ellenére is...
Remélem érthető és segít is.
Üdv, Dávid. -
paprika
aktív tag
válasz
szijartg #17942 üzenetére
ÁÁÁ értelek
Ha én cserélném ezt a Q9450-et akkor tuti 1.25 Vid alattit vennék. Bár szerintem attól hogy 1.25 Vid attól mehet még jól tuningban. Mennyit kellene rádobnod a jelenlegire? Közbe látom 23 ért vinnék. Hát ha van fölös ennyi pénzed akkor vegyed meg az 1.25 viddel rendelkezőt!!!
-
balintka
addikt
válasz
szijartg #17929 üzenetére
Sztem sok, a reális teljesítményét tekintve. Alig gyorsabb, mint a 2,66-os Q8400, a cache játékban nem hiszem, h sokat számítana. Javítsatok ki, ha tévednék. Én a helyedben a Q6600 helyett egy vadiúj Q8400-at vennék 3 év garival, alig több mint 10.000 Ft-ot kéne rátenned.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest