- Apple Watch
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Jaja. Tabletnek én is a tabletet ajánlom.
Számomra a LAN csatlakozási lehetőség baromira hiányzik erről a voyo-ról, pláne így, hogy még egy külső wifi antenna sincs rajta, nehogy már úgy kezdődjön a történet, hogy usb-s eszköz kell a lan csatlakozáshoz. Aztán most meg ez a belső kép, hogy igazából egy átbuherált tablet (mondjuk így érthető, hogy miért nincs lan)... Az akku láthatólag vaskos, mégis csak 3 órát bíra legbénább kínai win tablet is bír 5 órát. Én nem akarok borúlátó lenni, de én úgy gondolom ezek egy az egyben félredobott alkatrészek.
Szóval várom az első boxot, amivel elégedett lehetek...Pipo korrekt dobozba került, csak nem ártott volna kihasználni, hogy fém, s átvezetni rá a hőt, s nem ártana, ha nem "győzné le" az 1/16-os kínai Kingsing tabletem, többet vártam a plusz 1GB ramtól, mert baromira győzködtek az okosok a tabletes topicban, hogy az bizony kell, s pfőőő, 1/16-al nem is létezhetne windows 7/8 de ezzel az erővel nyugodtan ráköthettem volna a Kingsinget is a TV-re...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest