Hirdetés
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Jaja. Tabletnek én is a tabletet ajánlom.

Számomra a LAN csatlakozási lehetőség baromira hiányzik erről a voyo-ról, pláne így, hogy még egy külső wifi antenna sincs rajta, nehogy már úgy kezdődjön a történet, hogy usb-s eszköz kell a lan csatlakozáshoz. Aztán most meg ez a belső kép, hogy igazából egy átbuherált tablet (mondjuk így érthető, hogy miért nincs lan)... Az akku láthatólag vaskos, mégis csak 3 órát bír
a legbénább kínai win tablet is bír 5 órát. Én nem akarok borúlátó lenni, de én úgy gondolom ezek egy az egyben félredobott alkatrészek.
Szóval várom az első boxot, amivel elégedett lehetek...
Pipo korrekt dobozba került, csak nem ártott volna kihasználni, hogy fém, s átvezetni rá a hőt, s nem ártana, ha nem "győzné le" az 1/16-os kínai Kingsing tabletem, többet vártam a plusz 1GB ramtól, mert baromira győzködtek az okosok a tabletes topicban, hogy az bizony kell, s pfőőő, 1/16-al nem is létezhetne windows 7/8 de ezzel az erővel nyugodtan ráköthettem volna a Kingsinget is a TV-re...
Új hozzászólás Aktív témák
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Arc Raiders
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vírusirtó topic
- EA Sports WRC '23
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó többfajta rig keret! + tartozékok!!!!!!!
- HP 2400 WAT szervertáp - HASZNÁLATLAN
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő