- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Mármint mi igaz? Hogy próbaverzió kerül rá, nem bing? Az igaz... Hogy nincs hozzá helyreállító lemez? A pro próbaverzióhoz ugyan minek? Megkapod, mented a drivereket pl. double driverrel, aztán ennyi, én nem vagyok túl hozzáértő, tényleg csak alap felhasználónak tartom magam, de ennyire ne legyen már tehetetlen a cikk írója. Két verzió van belőle tudtommal, egyiken pro próbaverzió, másikon bing, az a drágább, de van itt t01 tulaj, az majd pontosan elmondja. Tudtommal van elérhető "firmware" hozzá, úgy, ahogy pl. a Pipo-hoz is, meg a legtöbb kínai tablethez. Ezt gyak. rárakod egy pendrive-ra, bebootolsz róla, paranccsorban elmolyol egy kicsit, megvárod, s kész is a telepítés.
S milyen biztonsági frissítést veszítesz el, ha illegális windowst használsz? Mikor volt ez utoljára így, XP-nél? Azt sem tudja hogy kell csinálni, de azt állítani merészeli, hogy nem frissíthető egy kalóz windows... Nem tom kitől vette a sticket, de jó néhány helyen láttam, hogy próbaverzióval árulják! Szal az, hogy ebay-en esetleg nem tüntette fel ez az eladó s így átverték, az az Ő baja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- AMD Ryzen 9 5900X/Radeon 6800XT 16GB/32GB DDR4 RAM konfig eladó
- Gamer Gép - GIGABYTE B760M , i5 12400F, 32GB DDR4, RTX 3070, 1 TB M.2 SSD, 850W
- Garis Gamer Gép - ASUS B860M-A WiFI, Ultra 5 245KF, 32GB DDR5, RTX 5070, 1 TB M.2 SSD, 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest