Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Befutott az Oppo Reno15 és Reno15 Pro
- Netfone
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
echterion
üzenetére
Pedig ez még a jobbik eset! Láttam már olyat is, hogy a CPU-n lévő hűtést semmi nem kötötte össze a ház tetejének belső oldalára (aljára) szerelt fém lappal, szóval utóbbi csak nehezékként szolgált. 
Ha az a vastag hővezető szilikon, vagy mi, 6 mm vastag, akkor tudsz a helyére rendelni olyan mini hűtőbordákat, amilyeneket én is használtam. Lehet, hogy ez + egy újrapasztázás meg is oldaná a problémáidat, de a legbiztosabb, ha kivezeted a hőt a házból. Én a helyedben olyan magas hűtőbordát rendelnék, ami épp felér az alsó, vékonyabb fémlemeztől a kivágott ház tetejéig, és akkor erre tudnál tenni egy 80x80 vagy 85x85 mm-est, ami egyrészt eltakarná az esetleges esztétikai hibákat, másrészt megakadályozná, hogy felülről por jusson a házba, harmadrészt pedig jó nagy felületen adná le a hőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Assetto Corsa Rally
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Közép-alsó kategórás gamer pc
- Ryzen5 win11 PC(RX6400/16gb/SSD/win11/Ryzen5-1600)
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Antminer S21 Hydro 335T BTC bányász (BOS 360T) hibás hashboard-al eladó.
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pedig ez még a jobbik eset! Láttam már olyat is, hogy a CPU-n lévő hűtést semmi nem kötötte össze a ház tetejének belső oldalára (aljára) szerelt fém lappal, szóval utóbbi csak nehezékként szolgált.