- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Kihalt ez a topik, ahogy nézem a Battlemage hozzászólások egy része az Alchemy topikba megy. Azt hittem legalább friss driverek érkezésekor nagyobb lesz itt a pezsgés.
Van itt bárki olyan személy, aki használ ilyen kártyát nem csak játékra, hanem pl. AI szofverekhez és vagy 3D programokhoz (Blender és modellező programok) vagy Unreal Engine alatt? -
Elég sok visszaküldött iphone is van ,és egyéb csúcstelefon is
Én is küldtem vissza dolgokat , nem feltétlen azért mert rossz , csak nem tetszett ,vagy nekem nem felel meg .
A visszajelzésekkel az a gond hogy aki elégedett ritkábban jelez vissza , de ha valaki elégedetlen azt nagyobb arányban akarja tudatni .
Ki kell próbálni . -
Akkor mit vegyek ilyen 100-120k környékén
elvileg 2 játékra kellene full hd monitorhoz
wot hd kliens ultra beállítás
the crew motorfest ezt is ultrán használnám monitoron
és néha 4k tv-n, ide az rx6600 már kevés
amit néztem még az 5060 ti 16gb de az már 193k a legolcsóbb
ezt ha kiküldi az alza akkor 110k lesz
azt a +80k-t eltudom máshol is költeni -
-
-
-
-
Piftuka
veterán
"Ha meg nem kell a játék, van 86-ért bontott is most jópár, gondolom abban nem lesz benne semmi csecsebecse csomagolás, csak a kártya."
Az vajon hogyan történhetett? Több vásároló átvette a videokártyát, aktiválta a játékot, majd a fogyasztói szerződéssel elállással visszaküldte a terméket az Alza áruháznak? -
F.B.I.
veterán
-
Piftuka
veterán
"Na annyiért biztos jó üzlet volt. Most szaros forintban már vagy 30-40%-al több."
Én éppen ezért elengedtem. Egyszerűen nem visz rá a lélek (és a pénztárcám), hogy ~130-150 ezer forintért videokártyát vegyek, amikor még a 100 ezret is sokallom.
Várok vele, aztán szerintem majd valami kifutóban lévő RX6700, vagy RX7700 kártyára cserélem le az RX570-emet maximum 70-80 ezer forintért. Esetleg valami ilyesmit a használt piacról.
Bár nem jó, hogy azoknak csak 128 bit-es a memóriabusza, de valószínűleg "erőből" így is nagyobb teljesítményre képesek, mint a jelenlegi kártyám... -
dorsy
csendes tag
hungarisztanban ez minimum 250 x 1.27=317.5
innen pedig 320 Euro equals 131,965 HUF. (ismerjuk, hogy USD == EUR ezer eve ha techrol van szo...)
ehhez kepest egy 3 ventis preOC partner design kari 150e' nekem nem tunik annyira rossz vetelnek, mikozben keszlethiany van mindenhol.
ahogy szokas mondani, nem a kari a draga, a fizetesunk keves -.- -
Nem igazán ezek a követelményei csak a GPUZ checklistje ez hogy ezekkel biztosan működni fog.
A GPU hardware support az egy lista alapján veti össze hogy hivatalosan támogatja-e a GPU, valóságban már 10+ éves kártyák is tudták (AMD oldalon GCN2). Azaz nem kötelező ennek yes-en lennie mert nem hivatalosan messze több GPU támogatja. Függ a kártya biosától is. (régi kártyákon nem mindegyiken volt uefi támogatás)
Driver supportot meg nem tudja egyértelműen detektálni, AMD-nél moddolt drivernél sehogy sem. Előfordul hogy nem támogatottat ír de közben meg vígan működik.
64bit és Uefi telepítés elvárható mai gépeken windows esetén, GPT meg ezzel együtt jár. CSM kikapcsolása az sem egy nagy dolog.
Above 4G decoding a legfontosabb, azzal kap a kártya nagyobb címet. Rebar engedélyezése biosban az lehet hack-el is ha nincs olyan menü.
Volt még egy hard követelmény pcie 3.0 de az sem igaz. -
DaVE-1
senior tag
Szerintem semmire nem megyünk egy 3. féllel.
Annak ellenére hogy az 580 többnyire jobb mint a 4060 semmiféle hatást nem gyakorolt az árára vagy bármire. AMD oldalon pláne.Jó akkor volna ha egyből áresre késztetné bármelyik a kettő közül...ilyen meg nem lesz sajnos. Az nvidia nagyon jól tudja hogy az rt meg a dlss miatt ugyis őket fogják választani a legtöbben bármilyen áron
-
arabus
addikt
Egyébként szerinted mit vegyenek?
Van az amd kacata ami szintén gyenge de legalább jó drága és egyfolytában driver gondjai vannak,vagy van az nv ami ugyan jó is erős is csak nem lehet megfizetni.
Ezért veszik ezeket.
Az amd-nél ugyanilyen bétateszter vagy mert sosem müködik rendesen,de füteni jól lehet vele. -
arabus
addikt
Nehéz lesz még egy ilyen régi szakembert találni aki már az i386 tervezésében részt vett.
Persze pótolhatatlan ember nincs de talán most nyilvánvaló hogy ő legjobban ismerte a céget is és a tervezési menetet is.
Egyébként nem várható hogy a gpu gyártást elkaszálják,nem érdekük hiszen a processzorokban is használják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest