Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
Komplikato #380 üzenetére
Állítólag majd elhisszük, ha már kapni lehet az alza-ban.
Addig csak 1 újabb pletyka.
Amúgy semmi realitása nincs szerintem ilyen öszvéreknek. B700-as csinálnának, azt vinnék már sokan. Nem ilyen dual B580-as baromságokat. -
Komplikato
veterán
válasz
Komplikato #365 üzenetére
Tovább bonyolódik a sztori, állítólag lesznek dual B580/24GB kártyák, azaz két GPU-s 48GB-os szörnyek. Ha már se AMD, se NVidia nem akar "olcsó AI" kártyát gyártani. Itt olcsót idézőjelben értve, szóval nem ilyen 4-16 millió forintos dolgokat.
-
DaVE-1
senior tag
válasz
Komplikato #164 üzenetére
Mert nem sok értelme lenne.Ha rt nélkül is ilyen 4x vs 7x fps a 580 javára akkor rt-vel se fog megfordulni a 4060 előnyére a dolog
-
Jacek
veterán
válasz
Komplikato #89 üzenetére
Aztan arra hasznaljak hogy nelkule.mar csucs vga-val sem lehet nativban jatszani a fanok meg tapsikolnak
-
IBMAN42
csendes tag
válasz
Komplikato #80 üzenetére
250 dollárért harangozták be az LE verziót, és hozzá lehet jutni ennyiért Mo-n - megközelítőleg - plusz 27% áfa. A felár akkor fog keletkezni amikor a partnerek, mint Sparkle, meg Asrock, stb., azt mondja.
Megnézve a teszteredményeket és feltételezve, hogy a driverek frissítésével a javuló tendencia megmarad, ez egy nagyon jó deal.
25% áresés lehet benne két éves távlatban, de ez már nem egy elbaltázott indulás mint az Alchemist-nél ami hatással lesz hosszú távon is az árképzésre.
Radeon 8600 ácsingózáshoz elég alapul venni egy 7600XT meg 10-15% teljesítmény pluszt, és + 20-30%-os árcédulát.
Ennyi erővel egy használt 3060 ti a legjobb vétel 90-100k-ért...
-
DaVE-1
senior tag
válasz
Komplikato #78 üzenetére
Nincs semmi turpisság ,megnézttem jobban a videot. Nincs maxon az az opció ami halasztja megfelé a 8 GBos kártyákat. De vicces hogy anélkül meg ennyire szar az 580 az indianaban
Egyre jobban megy el a kedvem tőle. Ebből 8600-as amd lesz érzem
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Komplikato #41 üzenetére
Embargo:
- teszt dec 12.
- értékesítés dec 13. -
kovsol
titán
válasz
Komplikato #41 üzenetére
Én csak kérdeztem valamit, nem voltam én meglepődve meg semmi ... mily meglepő csak információra voltam kíváncsi.
Egyébként pl a steam decken az AMD FSR rendszer szinten is kapcsolható, nem kell a játéknak támogatnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest