- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
Már nem nagyon bányásznak ezekkel, simán van olyan széria, aminek van papírja, doboza az eladónál, magánszemély és egyébként is minden kártyáról ha tényleg el akarja adni, akkor küldjön egy HWINFO64 képet, abból elég sok mindent le lehet szűrni. Én még soha nem vásároltam új VGA-t nem volt rá pénzem és sajnáltam is rájuk annyit.
-
Lokii
aktív tag
Nekem Rx560 van 4 Gbos, laptopot fogok egyelőre beszerezni aztán GPU utána( dgpu vagy amd Integrált vagy Iris lehetőleg ).
Én 2018ban 58.000 forintért vettem talán de majd utána nézek. b580 vagy 8600as eléggé jó lenne leváltására, addig is újra pasztáztatom lehet még újra padolom ,5-10.000 ha magamnak csinálnám nyilván olcsóbb lenne. Bár hőmérsékleti gond nincs meg gondolom ez pár százalékot se dobna a teljesítményen
-
DaVE-1
senior tag
Az nvidia 5060-asa közelébe sem lesz ennek a 130-ezres árnak. Ebben itt most bárkivel fogadok bármiben. Tehát az nvidia az felejtős lesz Az amd mivel ő is erre a területre fókuszál muszáj valamit villantaniuk az rx 8600-assal.Az én tippen erre hogy verni fogja a B580-at és olyan 170K körül lesz az ára
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Retró És kuriózum AGP kártyák Eladók !!!
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest